20 i 21 d'octubre

ROCÍO MOLINA & ROSARIO LA TREMENDITA Afectos

Compra entrada

Compartir

Un diàleg compartit que explora noves vies del flamenco contemporani

L’ESPECTACLE

L’obra que s’estrena al Mercat és una reflexió basada en la lluita de l’ésser i en la capacitat de trobar la senzillesa, la naturalitat i la confiança a través de l’existència. Es tracta d’un treball dinàmic i alhora emotiu on el silenci, la vibració, les textures sonores, l’estètica, el so, la veu, la dansa o l’escena recorren un camí de profunda recerca cap algun lloc… és un espectacle construït sobre una estructura de diferents peces, vinyetes, totes amb imatges i registres mol diferents.

Les artistes investiguen conceptes com la imperfecció, que d’alguna manera pot acabar sent perfecta, i es proposen aprofundir en la duresa de l’emoció, en la fragilitat del dolor i en el plaer trobat. Tanmateix, es parla de la incomunicació per mostrar el camí cap a la comunicació, que és el principal accent de la trobada.

LES ARTISTES

La bailaora i coreògrafa Rocío Molina, Premio Nacional de Danza (interpretació) 2010, té una extensa carrera: l’any 2001 va entrar a formar part de la companyia de María Pagés, amb qui va realitzar gires mundials. A més a més de consolidar-se com una de les millors bailaoras del seu temps, Rocío investiga en el camp coreogràfic a les companyies de María Pagés, José Porcel, el Real Conservatorio de Danza de Madrid, Nuevo Ballet Español i a Soulería, de Pitingo i Juan Carmona. Ha creat diferents espectacles i ha actuat com artista invitada d’Antonio Canales, Miguel Poveda i Chano Lobato, entre d’altres.

La cantaora Rosario La Tremendita està considerada una de les grans realitats del flamenc actual. D’entre els seus nombrosos premis, destaca el Premio Nacional del XVII Concurso Nacional de Arte Flamenco de Córdoba en la modalitat de Bulerías i Soleá por Bulerías. Ha recorregut bona part d’Europa i Amèrica col•laborant amb artistes com Belén Maya, Rocío Molina o Andrés Marín, a més a més de la seva trajectòria com a solista. Actualment està preparant el segon treball discogràfic.

FITXA ARTÍSTICA

Idea original Rocío Molina, Rosario La Tremendita
Música original Rosario La Tremendita, Pablo Martín
Coreografia Rocío Molina
Dramatúrgia, escenografia i disseny d’il·luminació Carlos Marquerie
Disseny i realització vestuari Mai Canto
Disseny so Javier Álvarez, Pablo Martín
Realització atrezzo Iñaki Elso Torralba
Producció executiva Gloria Medina, Clara Castro
Ball Rocío Molina
Cante
Rosario La Tremendita
Pablo Martín
contrabaix
Llums i posada en escena Carlos Marquerie, Félix Garma
So Javier Álvarez
Regidoria i vestuari Gloria Medina
Producció Clara Castro

Producció Compañía Rocío Molina i Rosario La Tremendita

Estrena al Mercat de les Flors

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2012-2013

20 i 21 d'octubre

20:30h (dg 18h)

Sala OM

Preu 18,5 – 22 €. Tarifa B

Durada: 55 minuts

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x