CIUTAT FLAMENCO 2015

 

Del 21 al 24 de maig

Un festival a la recerca del talent
Flamenc sense fronteres

La col·laboració entre el Taller de Músics i el Mercat de les Flors ha fet que a dia d’avui Ciutat Flamenco sigui sinònim, dins del món del flamenc, d’investigació, descobriment, hibridació, praxis i etern qüestionament. En els darrers anys del festival s’han anat dibuixant projectes estables com l’espai d’investigació, amb propostes que anomenem empíriques, els tapeos al vestíbul del Mercat o els concerts a la sala gran, on sempre el cante, el baile, el toque o totes les formes híbrides qüestionen el que avui anomenem flamenco.

Compromès en l’evolució d’aquest art, el festival deixa cada cop més espai a la descoberta del talent i a que aquest es confronti amb un públic a vegades expert però sempre curiós. Propostes més fresques i cuites a l’instant des de la improvisació i en el directe conviuen amb d’altres més elaborades que creuen, debaten, forcen o provoquen però que inevitablement apunten nous camins.

Informació pràctica

Temporada: 2014-2015

Itinerari

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x