• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

DANIEL DOÑA @cat

CIUTAT FLAMENCO 2015: A pie de calle

Dijous, 21 de maig
ESPECTACLE PASSAT
 • Temporada

  2014-2015

 • Durada

  30'

 • Tarifa

  Gratuïta

 • Horari

  21:00h

La relació entre persones és un fet inqüestionable, a no ser que es visqui en un paratge totalment aïllat i sense contacte humà. Per tant, el frec és evident, encara que no signifiqui ni complicitat, ni enteniment, ni tan sols compartir alguna cosa. Hi ha accions que t’impulsen a penetrar en l’univers d’una altra persona, a indagar sobre els seus pensaments, el per què està aquí i no en un altre lloc, el per què va escollir la vida que té i no una altra, què li hagués agradat fer i no fa. En una paraula, mostrar interès per l’altre. Tan sols això. Tractar d’esbrinar si hi ha camins paral·lels que es puguin unir. Intentar conèixer ponts que puguin relacionar dues o més persones. Es tracta de socialitzar, fet que cada vegada sembla més difícil.

Lluny queda la data en la qual Daniel Doña va crear la seva pròpia agrupació Daniel Doña companyia de Danza Española el 2004. Ballarí i coreògraf, Daniel Doña va formar part del Ballet Nacional d’Espanya destacant com a ballarí solista de les companyies més importants del país. Va desenvolupar la seva carrera en escenaris com el Teatre Clàssic de Mérida, el Palau de la Música Catalana de Barcelona, el Palau de Congressos de Madrid, l’Òpera House de Sydney o el Teatre Mellá de l’Habana. Com a director i coreògraf, els seus treballs han estat programats en festivals com el Festival Internacional de Madrid en Danza, el Festival Tanzaus (Düsseldorf, Alemanya), el Festival Iberoamericà de Bogotà o la Biennal de Flamenco de Sevilla.

Després de la producció de cinc espectacles, Daniel Doña torna amb A pie de calle juntament amb el ballarí Cristian Martín per a continuar amb la seva intenció de combinar el flamenco, la tradició i les noves tendències de la Dansa Espanyola.

Baile Daniel Doña
Baile Cristian Martín
Música Sylvain Chaveaux y Giovanni Solima

Direcció i coreografia Daniel Doña
Producció Daniel Doña
Distribució Peineta Producciones
Management Ana Carrasco


Al Mercat disposem de seients reservats per a persones que utilitzen cadira de rodes. Posa’t en contacte amb nosaltres a publics@mercatflors.cat per tal que puguem garantir-te una bona atenció.