Del 27 al 29 de desembre

CLAUDIA SOLWAT Vacances amb taller: ‘Dona-li la volta’

Inscripcions

Compartir

Edat recomanada de 6 a 8 anys

1 peu, 8 mans, 5 genolls, la pell, 3 salts, 15 ungles, pica paret…

El sostre respira i la sang viatja.

Tres dies per jugar, per descobrir i imaginar plegades, on el cos serà el protagonista.

Li donarem la volta a la DANSA, donarem voltes al voltant del COS i farem d’aquesta trobada un espai de convivència singular.

Claudia Solwat actualment desenvolupa activitats relacionades amb la investigació, la creació i la docència. Acompanya i facilita processos creatius com a assistent de direcció i coreografia i moviment (les últimes col·laboracions amb Guy Nader i Maria Campos, Albert Quesada i Pere Faura)

Ha ballat des de “sempre” movent-se per diferents estils i combinant-ho amb altres tipus d’estudis: Psicologia, Site-Specific, Mindfulness i Gestió Emocional (IEPP). Ha treballat com a ballarina per a diferents companyies de teatre i dansa. I com a creadora en diferents projectes. Forma part del col·lectiu MOVE ANATOMY. Ofereix tallers de improvisació, entrenaments de dansa contemporània, tallers de moviment en familia, sessions d’experimentació corporal en línia i trobades de dansa al bosc.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2021-2022

Del 27 al 29 de desembre

De 10 a 13 h

Sala SG

30€ (abonats 25€ | El preu inclou la inscripció als tres dies de taller)

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x