11 de gener

Projecció: ‘Cos a l’aire, peus a terra’

Compartir

Cos a l’aire, peus a terra (2013) de Núria Font . 53′ – VO

Vàries converses i moltes imatges acumulades al llarg de més de vint anys fruit de la col·laboració de Núria Font amb María Muñoz i Pep Ramis construeixen aquesta mirada a l’obra escènica i la manera de viure i treballar dels directors de la companyia Mal Pelo.

“Visc al Gironès, a tres estacions de Celrà, el poble que acull la casa i la seu de Mal Pelo. He col·laborat amb la María i el Pep al llarg de mes de vint anys, realitzant la documentació videogràfica dels seus espectacles i dels processos de creació. He vist construir L’animal a l’esquena, el centre de creació que van posar en marxa l’any 2000 i que va comptar en una primera etapa amb la col·laboració de Toni Cots.

Aquesta llarga i intensa relació professional i d’amistat, m’impulsen a crear aquest documental. El construeixo a partir d’una sèrie de converses mantingudes durant dos anys i em centro sobretot en els espectacles que han produït en aquest període, perquè ens parlin de com han arribat al que són avui, com viuen, pensen, construeixen i imaginen una vida que gira a l’entorn del cos i el moviment com matèria per la creació.” Núria Font

Presentació a càrrec de María Muñoz, Pep Ramis i Àngels Margarit (directora del Mercat de les Flors)

Cicle ‘Per amor a les arts’

[Sessions a la Filmoteca de Catalunya]

Enguany arriba la setena edició del cicle ‘Per amor a les arts’, organitzat per la Filmoteca de Catalunya i el Museu Nacional d’Art de Catalunya amb l’objectiu de relacionar el cinema amb altres disciplines artístiques com la dansa, la pintura, el teatre, l’arquitectura, la música, el disseny, la literatura o l’òpera. El Mercat de les Flors col·labora en la organització de les sessions que relacionen un film amb les arts del moviment.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2021-2022

11 de gener

17:00 h

Filmoteca de Catalunya (Plaça Salvador Seguí)

Entrada individual: 4 €. Reduïda*: 3 €

Durada: 53'

Més informació

Web de la Filmoteca de Catalunya

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x