• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

MARIO G. SÁEZ

Mostra TOT DANSA 2021: “CELEBRACIÓ. Els diumenges de la vida”

18 i 19 de maig, i 10 de juny
ACTIVITAT PASSADA
 • Temporada

  2020-2021

 • Espai

 • Dies

  18 i 19 de maig, i 10 de juny

Una proposta artística de Mario G. Sáez amb alumnat d’instituts públics de Barcelona

Dies 18 i 19 de maig, presentació amb els Instituts: INS Poeta Maragall, INS Anna Gironella de Mundet, INS Vila de Gràcia, INS Dr. Puigvert, INS Nou Barris, INS Barri Besòs.

Dia 10 de juny, presentació amb els Instituts: INS 22@, INS La Sagrera, Sant Andreu, INS Vapor Fil, INS ESC Coves d’en Cimany, INS Maria Espinalt, INS Lluís Domènech i Montaner.

Dimarts 18 de maig a les 18h (Funció oberta); Dimecres 19 de maig a les 11h (Funció dels centres); Dijous 10 de juny a les 11h (Funció dels centres) i a les 18h (Funció oberta)

La creació i proposta artístíca

Una coreografia que parla de celebrar, de futur i dels desitjos que encara queden per desvetllar. Utilitzant el cos com a eina i vehicle d’expressió; el moviment com a llenguatge i la necessitat de comunicar com a fi.

Sempre s’ha celebrat dansant, des dels balls de la cort en guanyar una guerra als festivals de música i els seus concerts multitudinaris, de la sardana als balls de la Fortnite amb què els avatars (i els seus jugadors) celebren els seus èxits, de la celebració dels esportistes a la celebració d’un funeral.

Celebrem els canvis o celebrem per canviar? Per què necessitem assenyalar determinats moments? Què esperem d’aquests moments que ens semblen rellevants? Un canvi? O és només una manera de marcar el pas del temps? Quin és el secret per celebrar el futur?

O potser l’únic secret consisteix a tractar de dilatar el temps dels moments especials, detenir-se en alguns instants, intentar divertir-se, gaudir els uns dels altres, conservar als que vols a prop.

L’espectacle és la culminació del procés creatiu que han viscut des de l’inici d’aquest curs els 12 instituts, adaptant-se a les circumstàcies pandèmiques que ens han obligat a ballar més separats del que ens hagués agradat

Direcció artística i coreogràfica Mario García Sáez
Equip de formació i suport coreogràfic Maxime Iannarelli, Amaranta Velarde, Bruno Ramri, Raquel Klein, Aina Torné, Barbara Cappi

Mario G. Sáez és membre cofundador, coreògraf i intèrpret del col·lectiu Erre que erre, amb qui ha aconseguit diversos premis de coreografia, realitzat produccions escèniques i pel·lícules de dansa des de la seva fundació el 1996. Actualment col·labora com a intèrpret en diferents projectes, com ara K Danse (Toulouse), Cia Sebastián García Ferro (Barcelona), Ravid Abarbanel (Tel Aviv) o Albert Quesada (Barcelona), entre d’altres.

Xifres:

 • 12 instituts (en dos grups)
 • 19 professorat
 • 212 alumnes
 • 4 funcions

Multimèdia