18 i 19 de maig, i 10 de juny

TOT DANSA Mostra 2021: “CELEBRACIÓ. Els diumenges de la vida”

Compartir

Una proposta artística de Mario G. Sáez amb alumnat d’instituts públics de Barcelona

Dies 18 i 19 de maig, presentació amb els Instituts: INS Poeta Maragall, INS Anna Gironella de Mundet, INS Vila de Gràcia, INS Dr. Puigvert, INS Nou Barris, INS Barri Besòs.

Dia 10 de juny, presentació amb els Instituts: INS 22@, INS La Sagrera, Sant Andreu, INS Vapor Fil, INS ESC Coves d’en Cimany, INS Maria Espinalt, INS Lluís Domènech i Montaner.

Dimarts 18 de maig a les 18h (Funció oberta); Dimecres 19 de maig a les 11h (Funció dels centres); Dijous 10 de juny a les 11h (Funció dels centres) i a les 18h (Funció oberta)

La creació i proposta artístíca

Una coreografia que parla de celebrar, de futur i dels desitjos que encara queden per desvetllar. Utilitzant el cos com a eina i vehicle d’expressió; el moviment com a llenguatge i la necessitat de comunicar com a fi.

Sempre s’ha celebrat dansant, des dels balls de la cort en guanyar una guerra als festivals de música i els seus concerts multitudinaris, de la sardana als balls de la Fortnite amb què els avatars (i els seus jugadors) celebren els seus èxits, de la celebració dels esportistes a la celebració d’un funeral.

Celebrem els canvis o celebrem per canviar? Per què necessitem assenyalar determinats moments? Què esperem d’aquests moments que ens semblen rellevants? Un canvi? O és només una manera de marcar el pas del temps? Quin és el secret per celebrar el futur?

O potser l’únic secret consisteix a tractar de dilatar el temps dels moments especials, detenir-se en alguns instants, intentar divertir-se, gaudir els uns dels altres, conservar als que vols a prop.

El projecte

Tot Dansa és un projecte que uneix educació i cultura que té com a objectiu principal promoure i afavorir la cohesió, la integració i el treball en equip a través del llenguatge del moviment i la dansa de creació contemporània. Tot Dansa convida a participar a tot l’alumnat dels centres públics d’ensenyament secundari i de batxillerat de Barcelona i al seu professorat. Tracta de generar i consolidar vincles per tal d’apropar-los al procés de creació artística en totes les seves fases. Esdevé una eina formativa i educativa que connecta diversos perfils, generacions i realitats. És un  projecte dinàmic i viu, en el sentit que la direcció coreogràfica canvia periòdicament, així com la participació dels instituts, que poden participar-hi màxim durant dos anys consecutius.

Tot Dansa és un projecte artístic i educatiu que impulsen conjuntament l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona (IMEB), l‘Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), el Mercat de les Flors i l’Institut del Teatre.

L’espectacle és la culminació del procés creatiu que han viscut des de l’inici d’aquest curs els 12 instituts, adaptant-se a les circumstàcies pandèmiques que ens han obligat a ballar més separats del que ens hagués agradat

Direcció artística i coreogràfica Mario García Sáez
Equip de formació i suport coreogràfic Maxime Iannarelli, Amaranta Velarde, Bruno Ramri, Raquel Klein, Aina Torné, Barbara Cappi

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2020-2021

18 i 19 de maig, i 10 de juny

Sala MAC

Més informació

Descarrega’t el programa de mà

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x