Encontres de dansa a l'escola - SUDANSA

1 de juny

SUDANSA Encontres de dansa a l’escola

Compartir

Sudansa organitza Els Encontres de dansa a l’escola durant el mes de juny de cada any. És una presentació pública del treball de creació coreogràfica que ha associat, en el decurs de l’any escolar, a coreògrafs professionals amb els alumnes i mestres d’escoles implicades en el projecte de Sudansa. Els Encontres reuneixen les realitzacions coreogràfiques sorgides d’aquest procés  artístic, cultural i pedagògic entre alumnes, artistes i companyies  professionals, combinades amb una programació professional de dansa, amb  la perspectiva d’afavorir el diàleg intercultural.

Els participants

Els Encontres acullen uns 400 participants al voltant de les pràctiques i les realitzacions coreogràfiques. Reuneixen les coreografies dels diferents equipaments pedagògics (CEIP i Instituts associats al projecte)

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2012-2013

1 de juny

17h / 18:15h / 19:15h

Sala MAC

3€ (Aforament limitat )

Més informació

Web de Sudansa

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x