13 de novembre

MIREIA DE QUEROL Dissabte amb taller: ‘El cos com a terreny de joc’

Inscripcions

Compartir

Recomanat per a nenes i nens d’entre 7 i 10 anys (activitat exclusiva per als infants, les famílies els recullen al final de l’activitat)

Perquè ens agrada jugar, aprenem des del cos i sempre en relació.

En aquest taller treballarem amb el cos, la paraula, l’imaginari i la relació amb materials i objectes diferents com a eines per a la creació d’un joc escènic col·lectiu. Tots els jocs plantejats s’abordaràn des de pautes de moviment en les quals totes estan convidades a participar. S’explorarà l’espai propi, l’espai comú, les distàncies i relacions entre els cossos. Jugarem amb el temps: les velocitats, la relació amb la música i els sons. I també explorarem la relació amb materials i objectes que ens facin moure de maneres diferents.

Mireia de Querol i Duran és ballarina, coreògrafa i professora de dansa contemporània, resident a Barcelona. Graduada en el Grau Superior de Dansa Contemporània (BA Modern Theatre Dance) a la Theatreschool, Amsterdam School of the Arts (AHK), a Holanda, 2003-2007. Paral·lelament també es llicencia en Humanitats a la Universitat Autònoma de Barcelona (2001-2008). Com a coreògrafa en solitari ha creat diverses peces, de les quals el solo I tots els altres (2011), fou guanyador del 3er Premi al Baltic Movement Contest de Gsansk, Polònia (juny 2011). Actualment i des del 2012 treballa amb les artistes Anna Rubirola i Cecilia Colacrai, formant el col·lectiu Big Bouncers, amb el qual han creat diverses peces, de les quals Big Bounce ha rebut el Premi Sebastià Gasch, Aplaudiment a la creació emergent, FAD 2015.

Forma part del Group LaBolsa, el qual col·labora amb Thomas Hauert en la creació de la peça La mesura del desordre (Festival Grec 2015), i crea la peça de composició instantània Retrats Errants (2020/2021). També ha treballat en col·laboració amb altres creadores independents com Ona Fusté, Montserrat Iranzo, Ariadna Estalella, Anna Mustonen i Mara Smaldone. Com a ballarina ha treballat amb coreògrafs com Kenzo Kusuda (Holanda) i amb la Compañia de Danza Plan B, dirigida per Arantxa Sagardoy (Espanya). Ha treballat en diverses produccions amb el coreògraf i ballarí Albert Quesada (Bèlgica), i amb la Cia.Mudances, dirigida per Àngels Margarit.

 

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2021-2022

13 de novembre

De 10 a 13 h

Sala PB

10€ (abonats 8€)

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x