• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

ROBERTO OLIVAN

Dissabte amb taller: ‘L’instint com a font de moviment’

26 de febrer
 • Temporada

  2021-2022

 • Horari

  De 10 a 13 h

 • Tarifa

  10€ (abonats 8€)

 • Espai

Recomanat per a nenes i nens d’entre 9 i 12 anys (activitat exclusiva per als infants, les famílies els recullen al final de l’activitat)

El taller està específicament enfocat a generar material creatiu propi a partir de l’essència més innata dels infants i, d’alguna manera, més animal, el que vindria a ser el nostre instint. És en aquest instint on es vol establir el punt de partida per desenvolupar la pròpia creativitat durant el taller. Es treballarà el cos en relació amb la gravetat, la percepció de les sensacions internes, com ara la respiració i la visualització de l’energia alliberada pel moviment. Es proposaran exercicis i jocs  per treballar i entendre el propi cos, unint la ment i l’estructura física, alhora que es relacionaran les energies espacials vers un mateix i cap als altres. En aquest sentit, el cos es transforma en una eina de projecció de flux físic i emocional. La força de les imatges mentals, com a línies i estructures en el mateix cos i al seu voltant, ens defineixen i ajuden a entendre millor la funcionalitat del cos.

Creador internacional, Roberto Olivan inicia la seva formació a l’Institut del Teatre de Barcelona i a l’escola  P.A.R.T.S. de Brussel·les. Roberto és el director de ROPA / Roberto Olivan Performing Arts, companyia d’Arts Escèniques que neix a Brussel·les l’any 2001 i que actualment té la seva seu a L’OBRADOR Espai de Creació, a Deltebre. Així mateix, dirigeix el festival Deltebre Dansa, esdeveniment internacional celebrat anualment des del 2004 i del qual també n’és el fundador.
Inicia la seva carrera com a ballarí professional treballant a la prestigiosa companyia Rosas, dirigida per Anne Teresa De Keersmaeker, i ha ballat sota la direcció dels reconeguts creadors Robert Wilson, Tom Jansen i Josse de Pauw. La carrera internacional de Roberto és molt versàtil. A banda de les pròpies produccions de ROPA / Roberto Olivan Performing Arts , Roberto s’ha consolidat com a coreògraf i ballarí, crea encàrrecs per a companyies de dansa, universitats, escoles, conservatoris i centres de dansa de tot el món, així com en el camp del cinema.