• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

DIEGO SINNIGER

Dissabte amb taller: ‘De la dansa a les textures’

28 de novembre
 • Temporada

  2020-2021

 • Horari

  De 10 a 13 h

 • Tarifa

  10€ (abonats 8€)

 • Espai

Recomanat per a nenes i nens d’entre 7 i 10 anys

Des de la Companyia In-motus Co. dirigida per Diego Sinniger, proposen un taller on els infants puguin explorar tres àmbits d’acció:

1- Exploració i consciència del cos tant internament com en l’espai.

2- Recerca de les diferents textures proposades per la Companyia amb materials que s’utilitzaran en l’estudi com el paper o la sorra.

3- Desenvolupar la propiocepció i la consciència de diversos sentits com la vista o l’oïda.

Amb aquests tres pilars, viatjarem des del moviment a un món de diversió, improvisació i recerca deixant la porta oberta a les emocions que els nens estiguin transitant durant les diferents etapes del taller.

Diego Sinniger es defineix com un artista “sense etiqueta”. Li apassiona qualsevol forma d’expressió artística que aprofundeixi en la sensibilitat de l’individu. El seu principal eix és el moviment, on es defineix com a coreògraf i ballarí que desenvolupa el seu moviment des d’una tècnica que denomina consciència muscular (una barreja de la suma d’anys viatjant entre diferents cultures com la dansa contemporània, el hip hop, el circ o, fins i tot, les arts marcials). Va començar dins de les danses urbanes formant-se principalment a Espanya i Nova York.  Ha treballat en projectes nacionals i internacionals, com ara Brodas Bros, Uniq, Dblock, a base de bases, entre d’altres… Paral·lelament es va formar en dansa contemporània en diferents ciutats d’Espanya, França, Brussel·les i Alemanya, cursant diferents formacions i festivals com Varium (Barcelona), Cobosmika seeds (Palamós), Festival Deltebre Dansa, etc. En la seva estada a Brussel·les, va fer classes amb coreògrafs com Wim Vandekeybus, Elena Fokina, Peter Jasko, Anton Lachky, Jordi Corts, Laura Aris, Francisco Córdoba… Ha estat intèrpret i coreògraf dels espectacles DISCONNECT, LIOV i PAH. En els últims 5 anys ha treballat amb diferents companyies, com ara Lali Ayguadé Company (IUanMI, Kokoro, SABA), Roser López Espinosa (NOVEMBRE), Ziomara Hormaetxe (BIOPIRACY), Cia. Cobosmika (OTA, Scrakeja’t), entre d’altres… A dia d’avui s’interessa molt pel teatre i mètodes d’interpretació com el mètode Stanislavski o més encara, el mètode Lecoq (Jacque Lecoq). En les seves paraules, “Sempre pots descobrir o prendre consciència d’algun múscul del teu cos que et donarà infinites possibilitats de moviment”.