28 de novembre

DIEGO SINNIGER Dissabte amb taller: ‘De la dansa a les textures’

Inscripcions

Compartir

Recomanat per a nenes i nens d’entre 7 i 10 anys

Des de la Companyia In-motus Co. dirigida per Diego Sinniger, proposen un taller on els infants puguin explorar tres àmbits d’acció:

1- Exploració i consciència del cos tant internament com en l’espai.

2- Recerca de les diferents textures proposades per la Companyia amb materials que s’utilitzaran en l’estudi com el paper o la sorra.

3- Desenvolupar la propiocepció i la consciència de diversos sentits com la vista o l’oïda.

Amb aquests tres pilars, viatjarem des del moviment a un món de diversió, improvisació i recerca deixant la porta oberta a les emocions que els nens estiguin transitant durant les diferents etapes del taller.

Diego Sinniger es defineix com un artista “sense etiqueta”. Li apassiona qualsevol forma d’expressió artística que aprofundeixi en la sensibilitat de l’individu. El seu principal eix és el moviment, on es defineix com a coreògraf i ballarí que desenvolupa el seu moviment des d’una tècnica que denomina consciència muscular (una barreja de la suma d’anys viatjant entre diferents cultures com la dansa contemporània, el hip hop, el circ o, fins i tot, les arts marcials). Va començar dins de les danses urbanes formant-se principalment a Espanya i Nova York.  Ha treballat en projectes nacionals i internacionals, com ara Brodas Bros, Uniq, Dblock, a base de bases, entre d’altres… Paral·lelament es va formar en dansa contemporània en diferents ciutats d’Espanya, França, Brussel·les i Alemanya, cursant diferents formacions i festivals com Varium (Barcelona), Cobosmika seeds (Palamós), Festival Deltebre Dansa, etc. En la seva estada a Brussel·les, va fer classes amb coreògrafs com Wim Vandekeybus, Elena Fokina, Peter Jasko, Anton Lachky, Jordi Corts, Laura Aris, Francisco Córdoba… Ha estat intèrpret i coreògraf dels espectacles DISCONNECT, LIOV i PAH. En els últims 5 anys ha treballat amb diferents companyies, com ara Lali Ayguadé Company (IUanMI, Kokoro, SABA), Roser López Espinosa (NOVEMBRE), Ziomara Hormaetxe (BIOPIRACY), Cia. Cobosmika (OTA, Scrakeja’t), entre d’altres… A dia d’avui s’interessa molt pel teatre i mètodes d’interpretació com el mètode Stanislavski o més encara, el mètode Lecoq (Jacque Lecoq). En les seves paraules, “Sempre pots descobrir o prendre consciència d’algun múscul del teu cos que et donarà infinites possibilitats de moviment”.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2020-2021

28 de novembre

De 10 a 13 h

Sala SG

10€ (abonats 8€)

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x