Acció Quim Bigas MIRÓ - MERCAT Dancing Museums

dimarts 14 de desembre

QUIM BIGAS Conferència-performativa de cloenda del projecte Dancing Museums

Inscripció

Compartir

El proper 14 de desembre tindrà lloc el tancament del projecte europeu Dancing Museums, que durant dos anys ha dut a terme l’artista Quim Bigas a través de la proposta que el Mercat de les Flors va fer a la Fundació Miró. Amb la finalitat d’impulsar la dansa i fer-la arribar a diferents espais artístics, el projecte Dancing Museum té l’objectiu de fomentar i mantenir col·laboracions a llarg termini entre organitzacions de dansa, museus, universitats i comunitats locals per tal de desenvolupar programes artístics i culturals inspiradors i duradors.

La conferència, amb el títol Dintre i fora de l’experiència: Dancing Museums com a espai de reflexió i trobada, serà una manera de compartir les experiències viscudes al llarg d’aquest projecte. Quim Bigas, l’artista involucrat pel Mercat, estava ocupat amb la noció del dintre i el fora del museu. Ha treballat amb diferents esferes, tant dins com fora als voltants del museu, com ara escoles, el parc de Montjuïc i la seva l’arquitectura… en aquest procés Bigas ha convidat a d’altres artistes, com Anabella Pareja, Rosalia Zanon, Dante Murillo o Sònia Sánchez, entre altres.

La conferència-performativa tindrà lloc a les 18 h a la sala SG amb un aforament limitat.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2021-2022

dimarts 14 de desembre

18 h

Sala SG

Gratuït prèvia inscripció

Més informació

DANCING MUSEUMS

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x