Erik Friedlander solo Zorn & American Roots Music

Compartir

L’ESPECTACLE

Intèrpret de formació clàssica, ha buscat sempre desenvolupar un nou terreny per la música de violoncel, tant per mitjà de la seva tria compositiva com pel seu dinàmic estil d’improvisació. Per una banda es manté ben afermat a les tradicions, tant de la música clàssica com de la improvisació, però per l’altre experimenta amb el que es pot forçar a fer al seu instrument. Ha gravat molts àlbums, tant en solitari com amb diferents grups propis, com Quimera o el quartet Topaz. També és membre d’un dels grups de Masada: Bar Kokhba Sextet, junt amb Marc Ribot, Mark Feldman, Cyro Baptista, Joey Baron i Greg Cohen.

LA FITXA ARTISTICA

Erik Friedlander, violoncel

Coproducció Mercat de les Flors, Arco y Flecha

LA COMPANYIA

Friedlander és un extraordinari cel·lista amb una carrera marcada per un nivell d’interpretació i creativitat molt notori en estils musicals molt variats, entre els quals s’inclouen el jazz i la música clàssica. Veterà de l’escena experimental de Nova York, ha treballat en molts contextos: en els últims deu anys ha estat una veu essencial en alguns dels grups de Joe Lovano, Dave Douglas, Marty Ehrlich, Myra Melford o Nadja Salerno-Sonnenberg, entre molts d’altres, tot i que potser és més conegut per les seves freqüents col·laboracions amb John Zorn.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2008-2009

Més informació

www.arcoyflecha.es

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x