28 i 29 de gener

HUMANHOOD Zero

Compra la teva entrada

Compartir

Aquest duet, creat l’any 2016, és la primera peça de llarga durada de la companyia, amb la qual van guanyar el primer premi del Certamen coreográfico de Madrid i va ser presentada al prestigiós teatre londinenc Sadler’s Wells, entre molts d’altres llocs. A Zero, els dos intèrprets s’enreden a través d’un viatge ritual que porta de tornada als orígens, un lloc sense records per tornar a començar a través de moviments hipnòtics i bells.

La companyia Humanhood va ser creada l’any 2016 per la catalana Júlia Robert Parés i el britànic Rudi Cole, amb peces que combinen ciència i misticisme. El treball de la companyia deriva de la seva fascinació pels descobriments de la física moderna i la saviesa del misticisme oriental, tot fusionant aquests dos mons aparentment contrastats i abstractes en el cos humà i en la fluïdesa del moviment. Les peces són processos que s’entrellacen uns amb els altres, combinant el seu creixement espiritual amb l’artístic.

Direcció artística, coreografia i interpretació Rudi Cole, Júlia Robert / Música original Gyda Valtysdottir, Alex Forster, Xhosa Cole, Azizi Cole i Shahzad Ismaily / Dramatúrgia Lou Cope / Disseny llums Horne Horneman / Disseny so i composició Iain Armstrong / Disseny vestuari Mark Howard / Director assajos Shanelle Clemenson / Seguiment científic William Chaplin
Creació finançada per Art Council England / Coproducció mac Birmingham / Amb el suport ACE Dance & Music i DanceXchange / Residències de creació i mostres mac birmingham, ACE Dance & Music (Birmingham), DanceXchange (Birmingham), Patrick Centre (Birmingham), Shawbrook (Irlanda), El Gato Azul (Sitges) , Institute of the Arts of Barcelona, La Caldera (Barcelona), nunArt Guinardó (Barcelona), Zorba de Buddha (New Delhi), Surjit Studio (Manipur). Creat en col·laboració amb la universitat Birmingham University School of Physics and Astrophysics

Companyia associada al Mercat de les Flors que compta amb el suport de:

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2021-2022

28 i 29 de gener

20 h

Sala MAC

18 €

Durada: 60 minuts

Més informació

web de la cia

ARTICLE BLOG – ‘Humanhood – Zero’, per Jordi Ribot Thunnissen

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x