• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

GUY NADER & MARIA CAMPOS / GUY NADER & MICKAEL MARSO RIVIÉRE

SÂLMON< Zenith'extract + Matches

30 i 31 d'octubre
ESPECTACLE PASSAT
 • Temporada

  2013-2014

 • Durada

  26' + 15'

 • Tarifa

  6€

 • Horari

  19h

 • Espai

ZENITH!EXTRACT, de GUY NADER & MARIA CAMPOS

Zenith!extract, extracte d’una peça llarga amb el mateix nom, és la cinquena col·laboració entre Guy Nader i Maria Campos. L’obra és un exercici físic, sonor i visual que explora l’espai com una partitura entre el so i el moviment, entre allò visual i allò que es percep. Zenith tracta del valor i el significat del temps a la nostra societat actual.

Guy Nader, artista libanès que viu a Barcelona, ha treballat amb nombroses companyies, com Maqamat Dance Theatre o La Intrusa. Inspirat per diferents disciplines i les arts marcials, desenvolupa un llenguatge coreogràfic distintiu. Ha guanyat guardons com el primer premi del Festival Internacional Masdanza 2010.

Maria Campos, després d’estudiar a Àustria i Àmsterdam, treballa amb companyies com Meekers a Holanda, Protein Dance i Tom Dale al Regne Unit, i amb les companyies catalanes Sol Picó i Àngels Margarit a Catalunya, entre d’altres. Recentment ha estrenat el solo Tarannà.

Direcció Guy Nader
Creació i interpretació Maria Campos, Guy Nader
Música original Mikel Zudaire, Ilia’Mayer, Dimitri

Producció Raqscene
Coproducció Bipod 2012,Beirut International Platform of Dance, Maqamat DanceTheatre
Amb el suport La Caldera centre de creació de dansa i arts escèniques contemporànies, Projecte VIC Viver, Investigació, CreacióQ Institut del Teatre de Vic, El Graner Fàbrica de creació
Col·laboració Institut Ramon llull

MATCHES, de GUY NADER & MICKAEL MARSO RIVIÉRE

modul-dance

Logo UEGuy Nader i Mickael Marso Riviére exploren el risc i la fisicalitat màxima per tal de crear un eix de supervivència a l’escenari. Una barreja d’estils entre el bboying i la dansa contemporània protagonitza aquesta proposta enèrgica i fresca. L’obra, que es presenta en procés dins el festival Sâlmon, serà estrenada al Regne Unit a l’International Dance Festival Birmingham, DanceXchange 2014.

Mickael Marso Riviére és fundador de la companyia Decalage, Bboy’s Attic i artista associat del DanceXchange; viu al Regne Unit des de 1999. Les seves produccions estàn arraigades a la seva principal passió pel Breakin juntament amb moltes altres disciplines com la dansa contemporània, capoeira i circ. En els últims 12 anys Marso ha treballat amb organitzacions com Convención Breakin, Dance4, The Circus Space i NMEC, The Place, Project Soul Corea, Micha Bergese, The Bolshoi, Sadlers Wells, etc.

Creat en el marc del programa Carte Blanche del projecte europeu modul-dance amb el suport del Programa Cultura de la UE

Amb el suport del GRANER, Fàbrica de creació