Del 24 al 27 d'abril de 2008

ANNE TERESA DE KEERSMAEKER / ROSAS Zeitung

Compartir

L’ESPECTACLE

Zeitung, la nova coreografia d’Anne Teresa de Keersmaeker amb Rosas, pren com a punt de partida la música de Johan Sebastian Bach i d’Anton Weber, dos compositors allunyats en el temps i l’estil (un encarna el punt àlgid del Barroc i l’altra pertany al turbulent segle XX). És a partir de la repetició d’interpretacions, tant de músics com de ballarins, que s’estén un pont entre els dos compositors.

Aquesta peça és una continuació d’una recerca de la companyia i un dels seus segells des de fa vint anys: el treball sobre la relació entre la música i el moviment. Zeitung és un reflex de l’art contemporani, d’un clima en que tots els objectes estan deslligats del seu context històric, de la realitat política, social i econòmica del moment en què s’han originat. El que es mostra en aquesta obra és un art flexible, canviant, on els ballarins es troben en petites constel·lacions de solos, duos i trios, amb interpretacions molt personals.

FITXA ARTÍSTICA

Coreografia Anne Teresa De Keersmaeker
Concepte Anne Teresa De Keersmaeker, Alain Franco
Ballarins i creadors Bostjan Antoncic, Tale Dolven, Fumiyo Ikeda, Cynthia Loemij, Mark Lorimer, Moya Michael, Elizaveta Penkóva, Igor Shyshko, Sandy Williams, Sue-Yeon Youn
Vocabulari de dansa en col·laboració amb David Hernández
Agraïments Deborah Hay
Piano Alain Franco
Il·luminació i decorats Jan Joris Lamers
Producció Rosas
Coproducció De Munt / La Monnaie, Théâtre de la Ville Paris, MC2 Grenoble

LA COMPANYIA

Anne Teresa de Keersmaeker, icona de la dansa contemporània, es va formar a l’escola Mudra, dirigida per Maurice Béjart. Establerta a Bèlgica, fins el dia d’avui ha creat prop de 40 espectacles. La coreògrafa va fundar l’any 1995 la ja escola de referència P.A.R.T.S., en què alumnes de 25 països es formen en dansa contemporània durant 4 anys.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2007-2008

Del 24 al 27 d'abril de 2008

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x