12 i 13 de març de 2011

Young people, old voices

Compra entrada

Compartir

L’ESPECTACLE

Una acumulació de seqüències de moviments, simples però ritualitzades, va creant un contrast cada cop més colpidor entre Hoghe i els dotze joves artistes (entre ells, quatre joves ballarins de Barcelona i d’altres països) que l’acompanyen sobre l’escenari a Young People, Old Voices.
Hoghe confronta elements de les seves vides amb “velles veus” juxtaposant cançons d’artistes com ara Jacques Brel, Billie Holiday i Etta James, quan ja s’acostaven al final de les seves carreres, amb el bullici de les activitats quotidianes dels joves artistes.

Amb aquestes representacions finalitza la importantíssima gira internacional de Young People, Old Voices amb la participació d’artistes locals que han realitzat una residència de creació al Mercat de les Flors.

FITXA ARTÍSTICA

Concepte i coreografia Raimund Hoghe
Col·laborador artístic Luca Giacomo Schulte
Il·luminació Raimund Hoghe
Amb Raimund Hoghe i dotze joves artistes, entre ells Lorenzo De Brabandere i Emmanuel Eggermont

Producció Cie Raimund Hoghe (Düsseldorf-París)
Coproducció Companyia Raimund Hoghe; Kaaitheater (Brussel#les); Bruges 2002, Capital Cultural d’Europa; Springdance/Works (Utrecht); Montpellier Danse (Montpeller); Pumpenhaus (Münster). En colBlaboració amb el Cultuurcentrum Brugge
Amb el suport Ministeri d’Habitatge i Urbanisme, Cultura i Esports de Rin del Nord-Westfàlia; Comunitat Flamenca de Bèlgica – Rin del Nord-Westfàlia a Flandes 2002

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2010-2011

12 i 13 de març de 2011

Tarifa C. De 9 a 18€

Més informació

http://www.raimundhoghe.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x