Y por qué John Cage - JORGE DUTOR I GUILLEM MONT DE PALOL

31 d’octubre i 1 de novembre

JORGE DUTOR I GUILLEM MONT DE PALOL Y por qué John Cage?

Compra entrada

Compartir

Pack CONSTEL·LACIÓ JORGE DUTOR I GUILLEM MONT DE PALOL: 35 €
O també a partir de 3 espectacles descompte del 40% (7 € entrada)

Aconsegueix el teu pack aquí!

Performance de 2011 sobre so i significat en un discurs donat. El poder del so de les paraules. So com a estructura, com a dinàmica que viatja. Discurs sensorial i no significatiu. No es pretén significar, al contrari, es vol designificar per endinsar-se en el terreny de allò sensitiu, relacional, perceptiu i corpori. En aquesta performance el discurs pot ser qualsevol. No és important el que es diu sinó com es diu, quines eines musicals i coreogràfiques es fan servir per destrossar el text i submergir-se en el treball de l’intèrpret.

Guillem Mont de Palol i Jorge Dutor col·laboren junts des de 2008. Guillem ha estudiat a la SNDO (School for New Dance Development, Amsterdam), on es va graduar el 2006. És coreògraf i performer. En Jorge estudià a la RESAD (Real Escuela Superior de Arte Dramático de Madrid). Els seus interessos artístics se centren en el llenguatge, la veu i la seva fisicalitat, el cos, la musicalitat i el ritme. Comencen a treballar junts a Amsterdam i han realitzat diverses peces, que han estat presentades en diferents contexts nacionals i internacionals. A més a més col·laboren amb altres artistes.

Creació i performers Jorge Dutor, Guillem Mont de Palol / Producció Antic Teatre – Adriantic / Amb el suport Espacios Comodos de La Porta (Barcelona) i A ras de suelo (Las Palmas de Gran Canaria)

#MontDeDutor

Actualitat

Itinerari

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

31 d’octubre i 1 de novembre

19h

Sala PB

12€

Durada: 55'

Més informació

www.montdedutor.com

 

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x