16 i 17 de juliol

INCREPACIÓN DANZA XX – GREC’13

Compra entrada

Compartir

Una companyia de dansa que ha partit del flamenc per inventar el seu propi llenguatge coreogràfic celebra els seus primers vint anys de vida. Això és una festa d’aniversari on la dansa és el regal... i les dones aixequen les copes

Gènere: DANSA

L’ESPECTACLE

Van néixer al segle XX, porten XX anys ballant i els cromosomes de les intèrprets són tots XX. Encara us calen més explicacions sobre el títol de l’espectacle amb què Increpación Danza celebra el seu aniversari? L’any 1993 Montse Sánchez i Ramon Baeza van començar a treballar en la renovació del llenguatge del flamenc, contaminant-lo amb elements coreogràfics propis de la dansa contemporània. Ara miren enrere per recordar vint anys de carrera durant els quals la companyia ha ballat en femení, sense que l’absència del bailaor s’hagi trobat a faltar ni un moment. Veureu moments històrics dels treballs més representatius de la companyia, que explica així els seus orígens. Una mirada a l’evolució i la maduresa creativa d’uns coreògrafs que segueixen renovant  el llenguatge de la dansa.

Una coproducció del Grec 2013 Festival de Barcelona i Tanzhaus NRW (Düsseldorf)

FITXA ARTÍSTICA

Autoria i direcció Montse Sánchez i Ramón Baeza
Amb Vanesa Domínguez, Ruth García, Marisa Güimil, Cristina Casanova, Montse Selma

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2012-2013

16 i 17 de juliol

21:30h

Sala OM

22€

Durada: 60'

Més informació

Amplia info

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x