8 de juny

PIETRO MARULLO | INSIEMI IRREALI COMPANY Wreck. List of Extinct Species (Sala Hiroshima)

Compra entrada

Compartir

Wreck. List of Extinct Species és un exercici interdisciplinari que incorpora el moviment, el so i les arts visuals. La força de l’aire provoca que un gran plàstic negre, una escultura tova, es mogui en l’espai com un caçador. Aquest objecte abstracte, amb un gran poder evocador, empassa i escup éssers humans, cossos nus. Podríem considerar-ho una al·legoria del Leviatan, un monstre  submarí llegendari, una metàfora del capitalisme o de les mateixes condicions humanes.

Pietro Marullo és un artista italià resident a Brussel·les. El seu treball interdisciplinari es troba en la intersecció de les arts visuals i escèniques, la instal·lació i les noves tecnologies, enfocat en temes socials, històrics i antropològics. La majoria de les seves obres es presenten en quatre continents, en importants festivals de dansa, teatre, música i en museus com Festival Orient Occident, Festival de Dansa de Seül, Festival de Dansa José Limón, Teatre de la Ciutat de París, Festival de Dansa de Beijing. Marullo és un dels AEROWAVES Twenty18 artists.

Concepte, coreografia i direcció Pietro Marullo
Performers Helena Araújo, Adrien Desbons, Paola di Bella, Noemi Knecht, Paola Madrid, Anais Van Eycken
Disseny d’il·luminació Julie Petite-Etienne
Disseny de so Jean-Noël Boissé
Disseny de l’inflable i vestuari Pietro Marullo, Bertrand Nodet

Producció Insieme Irreali
Coproducció Belgian Taxe Shelter, Wallonie-BruxellesInternational i CO.CO.F
Amb el suport Festival Internazionale Danza Oriente Occidente, Museo MART di Rovereto e Trento, Théâtre Varia de Bruxelles, La COOP, Fédération Wallonie-Bruxelles, Ramdam art centre, CDC La Briqueterie,  Théâtre Marni de Bruxelles, TanzHaus

Aerowaves - dance across europe

 

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

8 de juny

20:30h

Sala Hiroshima

Online 15€ / Taquilla 18€ / Socis (només online) 11,25€

Durada: 55'

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x