Del 17 al 20 de juliol

LLUÍS DANÉS Wasteland – GREC’13

Compartir

Una mirada agredolça a la realitat de milers de pobres que malviuen entre deixalles. Són cercadors de somnis i d'esperances que busquen entre la brossa un bitllet per sortir de la misèria. Un nou espectacle de Lluís Danés, que l’any 2007 ja va sorprendre els espectadors del TNC amb 'Tranuites Circus'

Gènere: TEATRE

Espectacle en català i castellà

L’ESPECTACLE

Teatre visual i d’objectes, actors, gest, circ, música… Amb aquests elements, i inspirat en un documental del mateix títol de la britànica Lucy Walker, Lluís Danés recrea sobre l’escenari un abocador habitat per éssers humans i objectes de reciclatge convertits en titelles. Colpidor i poètic, l’espectacle combina denúncia i sensibilitat per posar de manifest els desequilibris entre el primer món i el tercer. Ho fa amb les interpretacions d’actors inanimats i de carn i ossos, amb composicions de Lluís Llach interpretades en directe per Xavi Lloses, entre d’altres, i utilitzant com a fil conductor els textos i la veu de l’escriptor uruguaià Eduardo Galeano. Humor i esperança conviuen en una proposta colpidora on se’ns mostra la bellesa d’allò que és vell i que, lluny d’estar mancat d’utilitat, serveix per donar vida a un món oníric i ple de poesia.

Una coproducció del Grec 2013 Festival de Barcelona, Santa Mandra SLU i Andréas Claus Management, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Arenys de Mar.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció Lluís Danés
Amb Manolo Alcàntara, textos i veu d’Eduardo Galeano i música de Lluís Llach

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2012-2013

Del 17 al 20 de juliol

22h

Sala MAC

24€

Durada: 75'

Més informació

Amplia info

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x