Del 15 al 18 de febrer

ZOO / THOMAS HAUERT Walking Oscar

Compartir

L’ESPECTACLE

Thomas Hauert i la seva companyia Zoo han creat amb WALKING OSCAR un espectacle que es podria qualificar de musical, tot i que d’una manera molt personal. Combinant la música, les paraules i el moviment,WALKING OSCAR parteix dels textos de l’escriptor Oscar van den Boogaard, episodis i pensaments descrits en petits fragments que troben el seu sentit en un nivell més profund. Molt adient per a una companyia que rebutja els desenvolupaments linials a favor d’una lògica basada en la intuició i en la fe en l’individu.

WALKING OSCAR és un muntatge que tracta també dels límits de l’ésser humà i de les frustracions que aquests comporten, i ho fa a partir del joc de les associacions mentals que la pròpia experiència, a partir de la relació que la companyia fa entre ells.

FITXA ARTÍSTICA

Concepte i direcció Thomas Hauert
Coreografia, dansa, cant, lletres de les cançons i composició Thomas Hauert, Martin Kilvady, Sara Ludi, Chrysa Parkinson, Samantha van Wissen, Mat Voorter
Composició de la música i piano Alejandro Petrasso
Text Oscar van den Boogaard
Veu en off Stuart McQuarrie
Composició de la música i tècnic de so Bart Aga
Producció ZOO
Coproducció Mercat de les Flors (Barcelona), Kaaitheater /KunstenfestivaldesArts (Brussel·les), Théâtre de la Ville / Festival d’Automne à Paris (París), Tanz Quartier Wien (Viena), Charleroi Danses Centre chorégraphique de la Communauté française (Charleroi)

LA COMPANYIA

Suís resident a Bèlgica, Thomas Hauert va fundar la seva companyia Zoo l’any 1997. Ha col·laborat amb Rosas, Gonnie Heggen, David Zambrano i Pierre Droulers. Ha rebut nombrosos premis per les seves creacions, representades arreu del món.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2006-2007

Del 15 al 18 de febrer

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x