• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

ARACALADANZA

Vuelos

18, 19, 25 i 26 de febrer
 • Temporada

  2016-2017

 • Durada

  50'

 • Tarifa

  8€ nens / 12€ adults

 • Horari

  Dissabtes a les 18h, diumenges a les 12h.

 • Espai

Espectacle recomanat a partir de 5 anys

Vuelos és un espectacle de dansa contemporània per a públic infantil i familiar que pretén encoratjar el gaudi de tots els sentits, convertint-los també en una eina subversiva que contribueixi a canviar el món. Perquè les ales de la imaginació ens fan lliures.

Després dels anteriors treballs a partir de René Magritte, El Bosco i Joan Miró dels que hem gaudit durant diverses ocasions al Mercat, Aracaladanza, companyia especialitzada en públic jove des de fa 21 anys, s’inspira en aquesta creació en Leonardo de Vinci, que va treballar per fer realitat la utopia. Guardonada amb nombrosos premis, com el Premio Nacional de Teatro para la Infancia y la Juventud 2010.

Aracaladanza comparteix amb el públic un univers fascinant a través de la imaginació i de la dansa per embellir la realitat i transformar-la màgicament.

Idea i direcció Enrique Cabrera / Coreografia Aracaladanza / Intèrprets Carolina Arija Gallardo, Jimena Trueba Toca, Jonatan de Luis Mazagatos, Jorge Brea Salgueiro, Raquel de la Plaza Húmera / Assistents coreogràfiques Jimena Trueba Toca, Raquel de la Plaza Húmera / Composició música original Luis Miguel Cobo / Disseny escenografia i vestuari Elisa Sanz (AAPEE) / Disseny il·luminació Pedro Yagüe (AAI) / Disseny vídeo escena Álvaro Luna (AAI) / Disseny atrezzo i maquinàries Ricardo Vergne, Elisa Sanz / Realització atrezzo i maquinàries Ricardo Vergne / Realització vestuari Ángeles Marín / Acabat i pintura vestuari María Calderón / Realització escenografia Sfumato, Mambo Decorados / Fotografia Pedro Arnay / Tècnic llums, so i vídeo Lalo Gallego Blanco / Tècnic de maquinària Yolanda Esteban Díaz, Vanesa Camín García / Producció Arantza Izaguirre Fradua / Disseny producció i premsa Javier Torres Ochandiano / Distribució nacional Alberto Muyo / Distribució internacional Ana Sala – Ikebanah Artes Escénicas
Producció
Aracaladanza / Coproducció Sadler’s Wells Theatre, Teatro Abadía, Nottingham Lakeside Arts i Comunidad de Madrid / Amb la col·laboració Festival Grec
Vuelos té el suport del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport per a les seves gires nacionals

#Aracaladanza #vuelos