De l'11 al 14 d'octubre

BONACHELA DANCE COMPANY Voices

Compartir

L’ESPECTACLE

El coreògraf guardonat amb diversos premis Rafael Bonachela presenta la seva pròpia companyia amb dues obres totalment noves./aót∫ak/ és un viatge a través d’una inquietant composició de Luciano Berio per a viola, tam-tam i veu. Els sis extraordinaris ballarins de Bonachela exploren els murs que ens envolten, tant els reals com els imaginaris. El resultat és de vegades violent, de vegades tendre, però sempre innovador.Set Boundaries és una obra insistent i elegant que reflecteix com la veu pot ser una arma de poder. L’espectacular nova partitura de Matthew Herbert es basa en el poema d’Alan Seeger Rendezvous with Death i en les paraules reals d’un sol·licitant d’asil kurd. L’artista visual Lenka Clayton i el dissenyador Alan Macdonald confinen els ballarins en un món tens en què interpreten malsons d’impotència i somnis de fuga.

LA COMPANYIA

La Bonachela Dance Company és una companyia itinerant nova i dinàmica que reuneix artistes provinents de diverses disciplines per crear una nova obra revolucionària que fa de cada espectacle una experiència extraordinària.

Bonachela treballa amb totes les formes i disciplines artístiques per desenvolupar un nou llenguatge i un context innovador per a la dansa contemporània.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2006-2007

De l'11 al 14 d'octubre

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x