Del 30 d’abril al 2 de maig

COMPAÑÍA MANUEL LIÑÁN ¡Viva!

Compra la teva entrada

Compartir

La infància de Liñán és el punt de partida d’aquesta creació, els moments en què es vestia amb la roba i les sabates de la seva mare per ballar d’amagat a la seva habitació. ¡Viva! és un crit a la llibertat de la transformació entesa no com una manera d’emmascarar-se, sinó tot el contrari: exposant-se a una nuesa essencial. Així, sis homes, vestits de bailaores, entonen un cant a la pluralitat i es capbussen en el món fascinant del transvestisme.

Premi Nacional de Dansa 2017 del Ministeri de Cultura, Manuel Liñán és bailaor, coreògraf i director. Ha estat convidat en nombroses ocasions per fer la coreografia d’espectacles per a companyies com el Ballet Nacional d’Espanya, Rafaela Carrasco, Teresa Nieto i el Nuevo Ballet Español. Sota aquestes premisses sorgeix REW, amb el també coreògraf Daniel Doña, un projecte que li permet desenvolupar un treball de coreografia i direcció conjunta. Des del 2008 crea els seus propis espectacles, pels quals ha rebut guardons com ara el Premi al Ballarí Revelació 2012 del prestigiós Festival de Jerez i el Premi de la Crítica Flamenco Hoy com a millor bailaor, entre d’altres.

Direcció i ball Manuel Liñán / Assessor escena Alberto Velasco / Direcció coreogràfica Manuel Liñán / Ball i coreografia Manuel Liñán, Manuel Betanzos, Jonatan Miró, Hugo López, Miguel Heredia, Victor Martín i Daniel Ramos / Direcció musical Francisco Vinuesa / Música Francisco Vinuesa, Victor Guadiana i Kike Terrón / Assessorament musical David Carpio i Antonio Campos / Guitarra Francisco Vinuesa / Cante David Carpio i Antonio Campos / Violí Victor Guadiana / Percussió Kike Terrón
Producció Manuel Liñan / Amb la col·laboració Teatros del Canal

 

Fitxa completa

Disseny il·luminació Gloria Montesinos A.a.i. / Tècnic il·luminació Álvaro Estrada A.a.i. / Disseny vestuari Yaiza Pinillos / Realització vestuari Gabi Besa i José Galván (Batas de colas) / Sabates Arte Fyl / Disseny so Kike Cabañas / Regidoria i maquinària Jose Gallego / Caracterització i perruqueria Mauro Gastón / Fotografia marcosGpunto i Sofía Cruz / Premsa Josi Cortés / Text de l’extracte Juego y teoría del duende, de Federico García Lorca / Tour manager i assistent producció Daniela Rozental / Producció executiva i management Ana Carrasco

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2020-2021

Del 30 d’abril al 2 de maig

20 h (diumenge 19 h)

Sala MAC

22 €

Durada: 90 minuts

Més informació

web de la companyia

Consulta el programa de mà

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x