Del 25 al 27 de juliol

SANDRA SIMÓ Victoria Falls – GREC’13

Compra entrada

Compartir

Compromés amb els nous creadors, el Grec posa en escena el premi Quim Masó 2012 a projectes de producció teatral. Dos personatges confronten dues visions diferents del món en una tragèdia contemporània que és un cant al risc de viure

Gènere: TEATRE

Espectacle en català

L’ESPECTACLE

D’atur, de fracàs, d’idees preconcebudes, de mentides i perversitats… D’això us parla aquesta obra, però, també, de la necessitat de ser estimats o reconeguts, d’acceptar la incertesa. Tot, a propòsit d’un periodista desencisat i un dramaturg que sobreviu com pot. Cadascun veu la vida a la seva manera però quan es coneguin es qüestionaran els seus propis horitzons i es replantejaran l’existència. El periodista, el dramaturg i la dona i el fill d’aquest últim estaran disposats a arribar on calgui per tornar a començar, encara que el camí –potser– no tingui retorn possible. Sandra Simó, una jove creadora que ha treballat amb Josep Maria Mestres, Joan Ollé, Roberto Romei, David Selvas o Àlex Mañas, signa un espectacle on la dansa, la música i la paraula no dibuixen el retrat d’una existència somniada, sinó que interpreten un cant a la vida viscuda.

Una producció del Grec 2013 Festival de Barcelona, Institut de Cultura, Ajuntament de Barcelona.

VI  Premi Quim Masó a projectes de producció teatral 2012

FITXA ARTÍSTICA

Direcció Sandra Simó
Amb Xavier Ripoll, Àurea Márquez, Jordi Cortés i Alícia Rodríguez

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2012-2013

Del 25 al 27 de juliol

20h

Sala PB

18€

Durada: 70'

Més informació

Amplia info

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x