Del 17 al 20 de març de 2011

Akram Khan Company Vertical Road

Compra entrada

Compartir

Viatge espiritual des de la fisicalitat

L’ESPECTACLE

Akram Khan, un dels més innovadors talents de la dansa actual, torna al Mercat de les Flors amb el seu darrer treball interpretat per vuit ballarins dels cinc continents. Amb la música del seu col·laborador habitual Nitin Sawhney, amb Vertical Road el coreògraf britànic d’origen hindú dóna continuïtat al viatge de la seva companyia més enllà de les fronteres de tot tipus, amb l’objectiu de crear narratives artístiques sense concessions. En aquesta peça, Akram Khan troba la inspiració en diversos mites universals sobre els àngels, que simbolitzen l’ascensió, el camí entre el pla terrenal i l’espiritual: el camí vertical, “the vertical road”. El coreògraf torna al moviment pur, sense text.

FITXA ARTÍSTICA

Director artístic i coreògraf Akram Khan
Música Nitin Sawhney
Intèrprets Eulàlia Ayguadé, Konstandina Efthymiadou, Salah El Brogy, Ahmed Khemis, Young Jin Kim, Yen-Ching Lin, Andrej Petrovic, Paul Zivkovich
Dramatúrgia Ruth Little

Coproducció Mercat de les Flors (Barcelona), Autoritat de Cultura i Patrimoni d’Abu Dhabi (ADACH), Curve Theatre (Leicester), Sadler’s Wells (Londres), Théâtre de la Ville (París), National Arts Centre (Ottawa)
Produït en residències a Curve (Leicester) i DanceEast (Ipswich)
Amb el suport Consell de les Arts d’Anglaterra
Espònsor COLAS

LA COMPANYIA

Khan va fundar la seva companyia l’any 2000. Fill d’una família procedent de Bangla Desh, des de petit va estudiar amb un gran mestre de kathak, dansa clàssica de l’Índia que ha combinat sempre amb dansa contemporània. Al Mercat l’hem pogut veure en anteriors temporades amb l’obra mal’any 2006 i Zero Degrees el 2007, amb Sidi Larbi Cherkaoui. Actualment és artista associat al teatre Sadler’s Wells de Londres amb qui el Mercat coprodueix aquest espectacle.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2010-2011

Del 17 al 20 de març de 2011

Sala MAC

Tarifa B. De 11 a 22€

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x