21 i 22 de gener

CIE. PHILIPPE SAIRE Vacuum

Compra la teva entrada

Compartir

El buit genera imatges impossibles i pintures fantàstiques. Aquest treball presenta un joc d’aparicions i desaparicions de cossos, entre forat negre i enlluernament. Vacuum explora un nou aspecte de la nostra percepció sensorial, a través d’una il·lusió òptica creada per dues llums de neó.

Philippe Saire, una de les principals figures de la dansa suïssa contemporània, ha creat al voltant de trenta espectacles, sense comptar-hi performances site-specific, curtmetratges i tallers. Els seus treballs coreogràfics, sovint intensos i curosament elaborats, integren les arts visuals, el teatre i el cinema. Des de la seva creació el 1986, la companyia ha presentat més de mil quatre-cents espectacles a més de dues-centes ciutats d’arreu del món. El 1995, Philippe Saire va inaugurar Théâtre Sévelin 36, el seu espai de treball i creació a Lausana, consagrat en exclusiva a la dansa contemporània.

Al Mercat podrem veure 2 peces més de Philippe Saire, Hocus Pocus (recomanat de 7 a 11 anys) i Party Room, nova creació.

Concepte i coreografia Philippe Saire / Coreografia en col·laboració amb els ballarins Philippe Chosson, Pep Garrigues / Ballarins en gira Philippe Chosson, Pep Garrigues / Realització dispositiu escènic Léo Piccirelli
Coproducció Théâtre National de Chaillot (Paris), La Bâtie-Festival de Genève / Suport  i socis Ville de Lausanne, Canton de Vaud, Pro Helvetia – Swiss Arts Council, Loterie Romande, Fondation de Famille Sandoz, Corodis, Le Romandie Rock Club, la Ménagerie de Verre dans le cadre du Studiolab. Cie Philippe Saire està en residència permanent a Théâtre Sévelin 36, Lausanne.

Gaudeix d’un 30% de descompte en la compra de la teva entrada adquirint el PACK Philippe Saire aquí!

Gaudeix d’un 30% de descompte en la compra de la teva entrada adquirint el PACK Escena Híbrida aquí!

Fitxa completa

Disseny so Stéphane Vecchione / Director tècnic Vincent Scalbert / Coordinador construcció Antoine Friderici / Construcció Cédric Berthoud / Cap escenari Louis Riondel

Actualitat

Itinerari

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2022-2023

21 i 22 de gener

19.30 h

Sala PB

12 €

Durada: 25 minuts

Més informació

web de la companyia

‘El último truco’, per Roberto Fratini al blog

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x