29 i 30 d'abril de 2010

COMPANYIA JORDI CORTÉS – ALTA REALITAT V.I.T.R.I.O.L. (Dins del Dia Internacional de la Dansa)

Compartir

L’ESPECTACLE

V.I.T.R.I.O.L, Visita Interiora Terrae Rectificando Invenies Occultum Lapidade, explora els interiors de la Terra o d’un mateix. Per Jordi Cortés, la dansa, el teatre i el cos són una forma de crear noves fórmules alquímiques. D’aquesta manera, proposa un espectacle singular, una indagació sobre on es troba la bellesa, una reflexió sobre el cos humà i la imperfecció, la lletjor, el dolor. Aquesta peça trenca formalismes i se submergeix en l’interior de l’ésser humà per tal de mostrar altres formes físiques, trencant convencionalismes, reinventant la bellesa.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció Jordi Cortés
Creació i intérpretació Maxime Iannarelli, Judit Saula, Mercè Recacha, Raül Perales, Isabel Palomeque, Adolfo Colmenares, Anna Pons
Ajudant de Direcció Gloria José
Creació Musical Jesús Diaz, Fletcher Ventura
Disseny llums i espai escènic Memé Boya
Tècnics Cristina Conde, Julian del Campo
Textos Miguel Orbaneja Gil de Biedma
Vídeo Creació Denise Castro
Fotografia Edwin Toone
Comunicació La Costa
Producció Executiva Ferran Audí, Pablo Rubio, Leticia Rodríguez

Producció Alta Realitat
Coproductors 
Mercat de les Flors, Estruch de Sabadell
Subvenció 
CoNCA, ICUB, INAEM, Institut Ramon Llull
Agraïments 
Adam Benjamin, Juliano Pierre Djata, Artur Villalba, Daniel Planas, Hèctor Planas, Javier Cervera, Família Palomeque

LA COMPANYIA

Jordi Cortés treballa com a intèrpret i coreògraf a tot el món en produccions que han viatjat per diferents parts d’Europa, Amèrica i Oceania. És un dels fundadors de les companyies Lanònima Imperial i Heightened Reality Londres. Treballa a més per a companyies com DV8 Physical Theatre, on va estar cinc temporades durant la seva estada a Londres. Participa en diversos projectes de creació amb Theatre Complicite, Bunker, Jerwood Foundation, Theater Paneke i Atalaya Teatro, entre d’altres. També col·labora en nombrosos tallers i residències per a ballarins i coreògrafs als Estats Units, Gran Bretanya, Holanda i Alemanya.

La dansa s’entreveia com una de les portes més difícils d’obrir per a les persones amb discapacitat física, però el que semblava impossible és gairebé una realitat: la dansa integrada. Aquesta dansa, que combina intèrprets tant amb discapacitat com sense, troba en les diferències dels performers nous recursos, nous moviments i noves formes que fins ara no s’havien ni plantejat.

Amb la col·laboració de:

ALTA REALITAT Facebook

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x