Del 27 al 29 de maig

TONI JODAR Una conferència ballada

Compra entrades

Compartir

La nova proposta escènica de Toni Jodar/BdDansa, entre la conferència i l’acció ballada, ens parla de la història recent i les tendències actuals dels llenguatges de la dansa i el moviment. L’explicació passa pels referents de la dansa i dels moviments que han sacsejat els cossos al costat dels esdeveniments que han modificat el nostre món. Un canvi de paradigma on multitud de tendències contribueixen a la fusió i a l’experimentació de noves formes, així com a la relectura de les tradicions.

Una Conferència Ballada es proposa respondre a pregunta del públic: I després de Pina què? Com a continuació de la peça originària, Toni Jodar explica Dansa Moderna i Contemporània.

Guió Toni Jodar, Helena Tornero
Dramatúrgia Helena Tornero
Suport posada en escena i imatge Alex Serrano, Helena Tornero 
Imatge Àlex Serrano i Jordi Soler
Llum Llorenç Parra
Equip Comunicacio Gerard Ramon, Sara Peralta y Pol Angusto
Suport a la gestió i coordinació Marta Domènech
Management internacional Àlex Pujol, Tinglado
Investigació i elaboració conteniguts Bàrbara Raubert, Toni Jodar
Producció executiva Beatriu Daniel

Co-productor Mercat de les Flors
Amb el suport de Cultura Ayuntamiento de Mataró, L’Estruch Sabadell, Sismògraf Olot.
Col·laboradors L’Animal a l’ Esquena, El Graner, Centre de Creació del Cos i el Moviment, Centre National Danse París, Art-Club  Shanghai, La Caldera, Centre creació de Dansa, Paso a dos, Fabra i Coats Fàbrica de Creació de Barcelona.
Projecte subvencionat per Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona, INAEM.
Agraïments a Ilia Mayer, Ana Teixidó,  Anna Vallés, Ana Hopfer, Gala Jodar, Marta Serrahima, Laura Kumin. Montse Otset, Marc Artigau, Joan Anton  Daniel, Roberto Fratini, Victor Molina, Boris Daussà-Pastor, Alexis Eupierre, Institut del Teatre, Anna Romaní, Sivgin Dal, Carmen Gómez, Albert Bassas, Sergio Pla Roig, Maria Ferrandiz Tarruell, Ruth Talavera, Claudia Nogués, Agnés Muñoz, Ignasi Dalmases, Esther Faig, Xavi Rovira, Toni Roura.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2015-2016

Del 27 al 29 de maig

20:30h (dg 18h)

Sala PB

10€

Més informació

‘Mestre en dansa’ per Joaquim Noguero al Blog

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x