• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

DAVE ST. PIERRE

Un peu de tendresse bordel de merde!

Del 7 al 10 d’abril de 2011
  • Temporada

    2010-2011

  • Tarifa

    Tarifa C. Entre 9 i 18€

L’ESPECTACLE

El creador canadenc Dave St-Pierre presenta la segona part de la seva trilogia Sociologia i altres utopies contemporàniesUn peu de tendresse bordel de merde! indaga el moment de vagareig entre dues relacions amoroses, les diferents tendreses que hom comparteix amb un moribund, un nen, un ex, el pare. La necessitat intensa de rebre tendresa, de donar-ne, i això davant del rebuig de l’altre. Aquest espectacle és un assaig sobre la reconstrucció de l’amor propi, de la recerca d’una altra manera d’estimar, d’una altra persona per estimar i l’evolució d’aquest amor que es transforma en tendresa.

FITXA ARTÍSTICA

Una creació de Dave St-Pierre
En col·laboració amb Eugénie Beaudry, Enrica Boucher, Geneviève Bélange, Emmanuelle Bourassa-Beaudoin, Julie Carrier, Karina Champoux, Francis Ducharme, Sarah Lefebvre, Alexis Lefebvre, Simon-Xavier Lefebvre, Camille Loiselle-D’Aragon, Gabriel Lessard, Julie Perron, Eve Pressault-Chalifoux, Eric Robidoux, Dave St-Pierre
Direcció artística i coreografia Dave St-Pierre
Manager George Skalkogiannis
Director tècnic i disseny il·luminació Alexandre Pilon-Guay

LA COMPANYIA

Dave St-Pierre es va iniciar en la dansa a l’edat de cinc anys. Va ballar per tot Canadà, Estats Units i Europa sota les ordres de diversos coreògrafs, entre els quals figuren Harold Rhéaume, Jean-Pierre Perrault, Estelle Clareton, Pierre-Paul Savoie i Alain Francoeur i les coreografies de Daniel LeveilléAmour, acide et noix i La pudeur des icebergs.

Ha creat diferents peces coreogràfiques, entre les quals destaca Le no man’s land show el 2003, però fou amb La pornographie des âmes (2004) que Dave St-Pierre va deixar empremta. Un peu de tendresse bordel de merde! va aconseguir copsar l’atenció de l’escena internacional ja des de la seva estrena mundial al Festival Dance 2006 de Munic i posteriorment al Mousonturn de Frankfurt.