22, 23 i del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener

LOS GALINDOS UduL

Compra entrada

Compartir

Edat recomanada a partir de 7 anys

La iurta de Los Galindos, una petita carpa que confereix a aquesta companyia de circ d’una entranyable proximitat, torna a ser l’espai que acull la seva nova producció, UduL, un exercici de recerca i redescobriment de les capacitats corporals i de confrontació emocional de l’individu amb ell mateix. Un espectacle de circ visceral on l’objectiu dels personatges és, per sobre de tot, seguir existint.

Premi Nacional de Cultura 2016, Los Galindos són un referent del circ català. Des de l’any de la seva fundació, el 1991, han creat tretze espectacles. Han estat pioners en la incorporació del trapezi volant en espectacles de circ de carrer.

Direcció artística Bet Garrell, Marcel Escolano – Los Galindos / Creació d’artistes a pista Anna Pascual, Benet Jofre, Bet Garrell, Marcel Escolano / Intervencions artístiques externes Roberto Magro, Enric Ases, Bina Rieck, Michel Dallaire / Producció  Los Galindos / Amb la complicitat Fira Trapezi de Reus, Passage Festival d’Helsingor, Kulturzentrum Tollhaus de Karlsruhe, Teatre Auditori de Granollers, Teatre d’Olot

Projecte beneficiari del dispositiu Fons de creació del projecte de cooperació transfronterer De Mar a Mar en el marc del programa POCTEFA.

#LosGalindos #UduL

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

22, 23 i del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener

19 h

plaça Margarida Xirgu

16€ (menors 14 anys, 8€). Consulteu abonament familiar

Durada: 60 minuts

Més informació

Sessions escolars
‘Udul, una experiència de vida’, per Jordi Jané al blog

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x