De l'1 al 4 de març

LALI AYGUADÉ IUanMI

Compra entrada

Compartir

El segon treball de llarga durada de Lali Ayguadé és una peça física amb un fort component teatral; IUanMI parla de la transformació de les persones i dels grups, de les diferències de cada individu que permeten i faciliten aquesta transformació. I parla també de com les persones ens comportem davant de fets inevitables, de les emocions exposades a la col·lectivitat, de la memòria, del pas del temps, de la realitat i de la imaginació. IUanMI és la segona de les peces que compondran una trilogia.

La ballarina i coreògrafa Lali Ayguadé Farró, formada a l’Institut del Teatre i a l’escola P.A.R.T.S. de la coreògrafa Anne Teresa de Keersmaeker, ha treballat a companyies de grans coreògrafs com Akram Khan, Hofesh Shechter, Roberto Olivan o Marcos Morau / La Veronal. El 2010 va ser nominada com a ballarina excepcional pels Premis de la Crítica de Londres. Ha participat com a actriu protagonista del curt Timecode, guardonat amb una Palma d’Or al festival de Cannes. L’any 2015 vam poder veure la seva primera peça gran, Kokoro, que el Mercat de les Flors va coproduir i és la primera que compon la trilogia.

Direcció i coreografia Lali Ayguadé / Intèrprets Anna Calsina Forrellad, Nick Coutsier, Marlene Rostaing, Diego Sinniger de Salas / Música Josep Baldomà / Dramatúrgia Jordi Oriol / Disseny llums Fabiana Piccoli / Escenografia Xesca Salvà
Coproducció Mercat de les Flors, Temporada Alta i Festival Bolzano Danza | Tanz Bozen / Producció Elclimamola / Amb el suport Generalitat de Catalunya / Amb la col·laboració Sismògraf d’Olot, Nunart, Graner fàbrica de creació, KLAP-estudio Kelemenis

#LaliAyguadé #IUanMI

Dissabte, Una Hora Abans de la funció, sessió d’introducció a l’espectacle

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2017-2018

De l'1 al 4 de març

20h (dg 18h)

Sala MAC

16€

Durada: 60'

Més informació

‘Sobre IUanMI’, per Jordi Ribot al blog

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x