LAS SANTAS Tres trobades – Pont aeri

Compartir

L’ESPECTACLE

3 Trobades forma part del projecte Pont Aeri amb el qual el col·lectiu Las Santas vol posar en contacte i incentivar el diàleg entre coreògrafs i intèrprets de Madrid i de Barcelona. En aquesta ocasió Las Santas (Barcelona) proposen a Elena Córdoba, Ana Buitrago i Olga Mesa (Madrid) la direcció dels seus tres solos.

3 Trobades és un bis a bis director – intèrpret a la recerca d’un solo que, en realitat, és un duet. Dos que pensen, dos que es troben, dos que construeixen. Cada parella té un procés de treball propi.

LA FITXA ARTISTICA

Concepte i realització Olga Mesa, Beatriz Fernández, Ana Buitrago, Sílvia Sant Funk, Elena Córdoba i Mónica Muntaner

Producció Las Santas
Coproducció Mercat de les Flors
Amb el suport de Departament de Cultura, Generalitat de Catalunya; Institut de Cultura de Barcelona, Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de La Poderosa (espai per la dansa i altres contaminants) i Teatre Polesud, Strasburg

LA COMPANYIA

Abans de mostrar l’espectacle acabat el novembre de 2006 al Mercat de les Flors, hi haurà dues ocasions (ara al Mercat i després a Madrid), en què es trobaran aquestes sis dones per contrastar entre elles els seus processos de treball i compartir-los amb un públic reduït: una mostra parlada i ballada, un contrast d’experiències a cavall entre la performance i la taula rodona.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2005-2006

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x