• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

JONATHAN BURROWS & MATTEO FARGION

TRANSaccions: Hysterical Furniture 1 (‘Both Sitting Duet’ + ‘Body Not Fit For Purpose’)

17 de març
ESPECTACLE PASSAT
 • Temporada

  2016-2017

 • Durada

  35' + 30'

 • Tarifa

  16 €

 • DIVENDRES JOVE

  10€

 • Horari

  20h

 • Espai

A mig camí entre la dansa, la comèdia i la performance, l’obra de Burrows i Fargion irradia alegria alhora que fa pensar. Al llarg dels darrers dotze anys, ambdós artistes han construït un corpus de duets que barregen la formalitat de la música clàssica amb un plantejament obert i sovint anàrquic de la representació i el públic, una manera de fer que els ha fet guanyar un gran nombre de seguidors arreu del món.

Primera vetllada: Both Sitting Duet és la peça que els va donar a conèixer el 2002. A Barcelona anirà seguida de la seva obra més recent, Body Not Fit For Purpose, que presenta una confrontació entre la política aïrada i la pura alegria de la dansa, que ens fa riure i, alhora, fa que ens plantegem tota mena d’interrogants (una hora sense interrupció.)

Segona vetllada

Tercera vetllada

…en certes ocasions, profundament avorrida per alguna representació, he desitjat que un follet fastiguejat escamotegés per art de màgia l’obra que estic mirant i la substituís per una de Burrows i Fargion. Deborah Jowitt (DanceBeat), sobre Cheap Lecture i The Cow Piece, Nova York

Jonathan Burrows i Matteo Fargion reben el suport de Kaaitheater de Brussel·les, PACT Zollverein Essen, Sadler’s Wells Theatre de Londres i BIT Teatergarasjen de Bergen. Actualment, són artistes residents de The Nightingale (Brighton, Anglaterra).
Eleanor And Flora Music/Nora és un encàrrec de Sadler’s Wells Trust i DanceEast, amb la col·laboració de South East Dance i el suport d’Arts Council England, The Nightingale, Greenwich Dance & Trinity Laban Partnership, Dance4, Roehampton University, Leeds Beckett University, Institut Français du Royaume-Uni i Chisenhale Dance Space.
Both Sitting Duet va ser un encàrrec del Kaaitheater de Brussel·les, finançat públicament per la National Lottery de l’Arts Council England; Body Not Fit For Purpose és un encàrrec de la Biennal de Venècia, finançat públicament per la National Lottery a través de l’Arts Council England; Cheap Lecture va ser un encàrrec de Cultureel Centrum Maasmechelen i Dans in Limburg, i The Cow Piece va ser finançada públicament pel Ministeri Flamenc i el Kaaitheater de Brussel·les.
La presentació a Barcelona rep el suport del British Council

British Council

DIVENDRES 17 DE MARÇ, CONVERSA DESPRÉS DE LA FUNCIÓ AMB ELS ARTISTES CONDUÏDA PER ÀNGELS MARGARIT I ALEXIS EUPIERRE