25 i 26 de gener

MAL PELO, María Muñoz - Pep Ramis Tots els noms

Compra entrada

Compartir

Logo Companyia Associada

María Muñoz i Pep Ramis, directors artístics de Mal Pelo, amb la col·laboració especial de Leo Castro, han articulat un nou treball escènic, Tots els noms, en què María Muñoz continua el seu treball de recerca com a intèrpret en format de solo escènic. Tots els noms és un viatge de recerca a través dels noms que configuren un cos específic, que l’habiten i el projecten. Una reflexió sobre la designació i la confirmació pròpia a través dels noms amb textos inspirats en el llibre de Carlos Thiebaut, Historia del nombrar.

L’any 1989 María Muñoz i Pep Ramis formen el grup de dansa Mal Pelo. Des dels començaments, ha basat el seu treball en una recerca constant de llenguatges.. Durant els seus primers anys, el grup realitza nombroses gires arreu del món. Mal Pelo ha rebut, entre altres, el Premio Nacional de Danza 2009 que atorga el Ministeri de Cultura i el Premi Nacional de Dansa 2001, de la Generalitat de Catalunya. L’any 2001 Pep Ramis i María Muñoz impulsen L’animal a l’esquena, un centre de creació i intercanvi multidisciplinari en una masia de Celrà (Girona). El centre és un refugi que fomenta l’experimentació i l’intercanvi d’idees i experiències entre directors d’escena, músics, videoartistes, teòrics i ballarins que participen en residències, tallers i laboratoris.

Creació i interpretació María Muñoz
Direcció artística i espai escènic María Muñoz, Pep Ramis
Col·laboració a la direcció Leo Castro
Música Steve Noble, John Edwards, Nuno Rebelo
Textos Mal Pelo, Carlos Thiebaut, John Berger

Producció Agora de la Danse de Montreal i Festival Grec de Barcelona
Coproducció Festival VEO de València i Festival de Tardor de Catalunya/Girona-Salt, Temporada Alta 2010.
Estrenat el 20 d’octubre de 2010 a l’Agora de la Danse de Montreal, Canadà

Fitxa completa

Disseny il·luminació August Viladomat
Disseny so Àlex Polls
Objectes escènics Ben Heinzel-Lichtwark, Magali Rousseau
Producció Mamen Juan-Torres
Amb la col·laboració Anna Subirana, Ramón Rey

Mal Pelo és una companyia de dansa subvencionada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, INAEM-Ministerio de Cultura i Ajuntament de Girona. Mal Pelo és companyia associada al Mercat de les Flors

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x