3 i 4 de març de 2010

CABOSANROQUE Torn de nit

Compartir

L’ESPECTACLE

El procés de creació de Torn de nit s’inicia el novembre de 2008, arrel del desmuntatge d’una línia de producció d’una fàbrica de galetes a Granollers. Tota una provocació. CaboSanRoque ha reaprofitat gran part del material de les màquines de la fàbrica per construir una orquestra mecànica completa (amb seccions de vents, cordes i percussió). Pistons, electrovàlvules, politges, motors i cintes transportadores, que havien passat els darrers vint-i-cinc anys produint galetes, es recombinen per construir un nou fragment de fàbrica, dedicada ara a la producció de música.

FITXA ARTÍSTICA

Torn de Nit. Serenata per a Orquestra mecànica
Autor CaboSanRoque
Intèrprets CaboSanRoque (Roger Aixut, Alberto Mezquíriz, Josep Seguí, Laia Torrents)
Composició musical CaboSanRoque
Creació i construcció orquestra mecànica CaboSanRoque

Producció CaboSanRoque, Centro Párraga, Festival Temporada Alta
Amb la col·laboració Institut Català d’Indústries Culturals, Departament de Cultura i Mitjans de Comuniació, Generalitat de Catalunya; Institut Ramon Llull

LA COMPANYIA

Sota el nom d’un vell transatlàntic, CaboSanRoque neix l’any 2001 com a grup de música dedicat a l’experimentació més lúdica i evocadora, a partir d’instruments inventats, sorgits del reciclatge d’objectes quotidians tan diversos com màquines de cosir, rentadores, scalèxtrics, grapadores o peces de mobiliari en desús.

D’uns anys ençà, el treball de CaboSanRoque s’ha desenvolupat al voltant de les capacitats expressives musicals i escèniques d’instruments mecànics automàtics i la seva combinació amb intèrprets humans. D’aquesta voluntat d’experimentació i construcció de màquines musicals, han sortit també els espectacles La Caixeta i Música a màquina, així com la instal·lació sonora Pas de loup.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2009-2010

3 i 4 de març de 2010

Més informació

www.cabosanroque.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x