Tócame Las Palmas: Improvisacions d’Artistes

Compartir

LA FITXA ARTISTICA

Olga Pericet
Obté la llicenciatura en Dansa Espanyola i Flamenc a Còrdova i estudia amb Matilde Coral, La Tona, Maica Moyano i José Granero, entre d’altres. Ha estat solista i artista convidada a diverses companyies. El 2004 s’estrena com a coreògrafa i solista de l’espectacle Bolero, carta de amor y desamor. El 2005 crea la seva companyia juntament amb Manuel Liñán i l’espectacle Chanta la mui, codirigit amb Daniel Doña i Marco Flores. El 2007 participa al Flamenco Festival i realitza una gira per Austràlia, Hong Kong i la Xina. Olga Pericet ha obtingut el primer premi a la coreografia i a la música al Certamen de Danza y Flamenco de Madrid, el premi Villa de Madrid 2005 com a millor intèrpret de dansa i el Premio Nacional de Flamenco Pilar López.

Marco Vargas
Ballarí i coreògraf amb una extensa formació en dansa espanyola, flamenc i dansa contemporània. Ha participat en diferents muntatges de gran format. Comença la seva carrera artística treballant en grans companyies de ball flamenc i amb categoria de solista a La Cuadra, 2D1 i la Compañía Andaluza de DanzaHa format part de gires a diverses ciutats del món amb diferents companyies i ha participat com a bailaor a pel·lícules comFlamenco de Carlos Saura.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: --

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x