FLAMENC EMPÍRIC Tócame Las Palmas: Improvisacions d’Artistes

Compartir

LA FITXA ARTISTICA

Sonia Sánchez Aquesta catalana es va formar com a bailaora de flamenc amb diferents mestres, com Ciro, La China, Antonio Canales…, a Barcelona i a Madrid. Va guanyar el Primer Premi del Mercat de Música Viva de Vic Puig Porret l’any 1997. Ha treballat entre d’altres amb Albert Pla, Antonio Canales en el Dia Internacional de la Dansa, Cristina Hoyos, Núria Espert (Carmen, Gran Teatre del Liceu de Barcelona). El 1998 crea la seva pròpia companyia de dansa i música Flam&co. Recentment crea un solo,Rincones y Claros de Bosques, sobre l’aprenentatge a la vida i d’allò que necessitem aprendre dels nostres orígens. La creació de l’obra sorgeix del laboratori d’investigació flamenco/body weather: Ekdotos, fent servir com a sala d’entrenament els boscos i clars de la localitat de Samalús, a la província de Barcelona. Domingo Patricio Flauta travesseraActualment és el flautista de la formació de Paco de Lucía. Ha ofert el seu talent a músics consagrats internacionalment com J.M. Cañizares, Vicente Amigo, Enrique Morente i Sara Baras entre d’altres, i a músics americans de fusió com Mark Ledford i Will Calhum, actuant en els més importants escenaris del món.

Juan Ramón Caro Guitarra flamenca Forma part dels joves artistes flamencs sorgits a Catalunya. Realitza estudis musicals al Taller de Músics i de guitarra amb Manuel Carvajal i Rafael Cañizares. Participa en gires i festivals de gran prestigi per tota Europa, Amèrica i Àsia. Al llarg de la seva carrera ha acompanyat artistes de la talla de Miguel Poveda, Mayte Martín, José Miguel Cerro i Belén Maya, entre d’altres. Actualment està enregistrant el seu primer treball discogràfic. Pepe Motos Veu i percussió Fill d’artistes, sempre ha viscut dins l’ambient flamenc. Està considerat com un dels millors percussionistes de l’actualitat. Músic polifacètic, des de sempre s’ha relacionat amb altres músiques. Ha tocat i realitzat enregistraments amb artistes com Sara Baras, Duquende, Chano Domínguez, Mayte Martín, Belén Maya, Carles Benavent, Domingo Patricio… Al seu disc Así lo siento yo ens dona a conèixer les seves composicions a més de cantar, tocar la guitarra i la percussió.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2008-2009

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x