BATSHEVA DANCE COMPANY 05/06 Three

Compartir

L’ESPECTACLE

Three està formada per tres peces; BellusHumus i SecusBellus utilitza la lògica matemàtica de la música de Bach, aprofitant el silenci entre les notes per aguditzar el moviment dels ballarins. Humus és una peça per a cinc ballarins que interpreten una sèrie de segments curts. A Secusintervenen tots els ballarins i és la peça en la qual es juga amb els límits, amb la passió i els extrems.

LA FITXA ARTISTICA

Direcció artística Ohad Naharin Direcció executiva, codirecció artística Naomi Bloch FortisCoreografia Sharon Eyal Intèrprets Ballarins de Batsheva Danse Company Música J. S. Bach, Brian Eno, Chari Chari, Kid 606 + Rayon (mescla: Stefan Ferry), AGF, Fennesz, Kaho Naa, Pyar Hai, Seefeel i The Beach Boys Disseny de vestuari Rakefet Levy Disseny d’il·luminació Avi Yona Bueno – Bambi Disseny de so i muntatge musicalOhad Fishof Producció de la gira internacional Iris Bovshover Direcció de la companyia i d’escena Yaniv Nagar

Batsheva Dance Company i la Batsheva Ensemble són les companyies residents al Centre de Dansa i Teatre Suzanne Dellal, Tel Aviv

LA COMPANYIA

Batsheva Dance Company, companyia ja coneguda i reconeguda a Barcelona, estrena el Mercat i per primera vegada a Europa la seva nova producció Three. Nou ballarines i vuit ballarins se centren en aquesta peça a conèixer el secret del moviment pur amb una gran precisió i extrema sensibilitat, responent perfectament a les directrius del seu director, Ohad Naharin. Fundada l’any 1964 per Martha Graham i la baronesa Batsheva De Rothschild, Batsheva és la companyia de dansa més internacional d’Israel. A partir del nomenament de Naharin com a director l’any 1990, Batsheva va iniciar un camí d’èxits i de reconeixement arreu del món, actuant als cinc continents amb més de 200 actuacions l’any.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2005-2006

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x