• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

JÉRÔME BEL

The show must go on

Del 8 al 10 de maig
ESPECTACLE PASSAT
 • Temporada

  2014-2015

 • Durada

  90'

 • Tarifa

  12€

 • DIVENDRES JOVE

  10€

 • Horari

  20:30h / dg 18h

 • Espai

Aquesta peça va ser creada el 2001 i és una de les obres emblemàtiques en la carrera de Jérôme Bel. L’espectacle examina la relació entre l’art i la vida, entre el més col·loquial i el més refinat, i desafia constantment les expectatives de l’espectador. En un escenari sense decorats un DJ punxa cançons populars de diferents èpoques, mentre ballarins professionals i persones sense experiència en dansa segueixen les instruccions de la lletra de la cançó. The show must go on forma part del repertori de la Deutsches Schauspielhaus d’Hamburg entre l’any 2000 i el 2005, i del repertori del Ballet de l’Òpera de Lió entre el 2007 i el 2014.

Després de treballar en diferents companyies de dansa, Jérôme Bel va començar a presentar les seves peces, resultat d’accions i escenografies senzilles, despullades de cap mena d’ornamentació. Està considerat un dels representants més destacats del moviment de la no-dansa. Els seus espectacles, de caràcter conceptual, s’inicien el 1994 amb (sobra 1 espai) Nom donné par l’auteur, una interacció entre objectes banals i ballarins. Continuen les obres Jérôme Bel (1995), Shirtologie (1997), Le dernier spectacle (1998), (falta coma) The show must go on (2001), Véronique Doisneau (2004), Lutz Förster (2009), Cédrix Andrieux (2009) (que vam veure al Mercat la temporada anterior), Disabled Theater (2012) i Cour d’honneur (2013), entre d’altres.

Concepció i posada en escena Jérôme Bel
Música Leonard Bernstein, David Bowie, Nick Cave, Norman Gimbel i Charles Fox, J. Horner, W.Jennings, Mark Knopfler, John Lennon i Paul Mac Cartney, Louiguy, Galt Mac Dermott, George Michael, Erick “More” Morillo and M. Quashie, Edith Piaf, The Police i Hugh Padgham, Queen, Lionel Richie, A. Romero Monge i R. Ruiz, Paul Simon
DJ Marc Ases
Intèrprets locals Cristina García, Eva Selma, Gemma Charines, Gemma Polo, Godlive Lawani, Joel Guardeño, José Carlos López Manso, Junyi Sun, Koldo Arostegui, Maria Dolors López García, Marina Martínez, Núria Gràcia, Oriol Escursell, Pau Quero, Sara Hernández, Urska Sekirnik, Ventura Garriga, Yehua Chen, Youssef Ait Bahadou, Fran Blanes
Assistents Frédéric Seguette, Dina Ed Dik
Assessorament artístic i desenvolupament de la companyia Rebecca Lee
Casting Barbara Van Lindt, Jérôme Bel
Direcció tècnica Gilles Gentner

Producció Théâtre de la Ville (Paris), Gasthuis (Amsterdam), Centre Chorégraphique National Montpellier Languedoc-Roussillon (Montpellier), Arteleku Gipuzkoako Foru Aldundia (San Sebastián), R.B. (Paris)

Socis R.B. rep el suport del Ministère de la Culture et de la Communication, Direction Régionale des Affaires Culturelles d’Ile-de-France, en concepte d’ajut a les companyies coreogràfiques de la scène conventionnée, i de l’Institut Français, Ministère des Affaires Etrangères, per a les gires a l’estrager
Administració Sandro Grando  (negreta al revés)
Creació Paris, 4 gener 2001, Théâtre de la Ville
Nota: peça inscrita en el  repertori de la Deutsches Schauspielhaus de Hamburg (2000-2005) i el repertori del ballet de l’Òpera de Lió (2007-2014)
Jérôme Bel ha estat guardonat amb un Bessie Award per les representacions de The Show Must Go On a Nova York el 2005.


Al Mercat disposem de seients reservats per a persones que utilitzen cadira de rodes. Posa’t en contacte amb nosaltres a publics@mercatflors.cat per tal que puguem garantir-te una bona atenció.