El 30 i el 31 d’octubre de 2010

THOMAS NOONE DANCE The Room

Compartir

L’ESPECTACLE

The Room és una coreografia de gran format de la Thomas Noone Dance (TND) en què sis ballarins interpreten una dansa física i molt precisa creada per Noone al servei d’una idea narrativa: sis personatges es troben en un espai tancat i mostren les relacions que es donen entre ells. Es tracta d’una coreografia que tracta de les relacions humanes i en la qual els personatges mostren els seus diferents caràcters, teixint un tapís d’identitats pròpies i fàcils de reconèixer.  Destaca l’escenografia impactant, una habitació dissenyada amb grans panells i repleta de coixins. The Room és un projecte que es va iniciar l’any 2007 a partir d’unes constants habituals en l’obra de Thomas Noone: la creació d’un text emotiu  només amb el moviment i el cos, l’obsessió amb l’afirmació de l’espai escènic i l’observació de les  formes amb què les persones ens comuniquem. El projecte s’ha anat desenvolupant en el temps i es presenta al Mercat finalitzat.

FITXA ARTÍSTICA

Coreografia Thomas Noone
Ballarins Alba Barral, Javier G. Arozena, Horne Horneman, Paloma Muñoz, Patricia
Langa, Arnau Castro

Ajudant de coreògraf-repetidora Núria Martínez
Il·luminació Jaume Ortiz
Música Diego Dall’Osto
Escenografia Max Glaenzel, Estel Cristià

Producció Thomas Noone Dance
Amb la col·laboració saT! Sant Andreu Teatre de Barcelona, L’Estruch de Sabadell

TND és companyia associada al Teatre saT! (Sant Andreu Teatre).
Thomas Noone Dance rep el suport de l’ICUB (Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona), del CoNCA, l’ INAEM (Institut Nacional dels Arts Escèniques i de la Música) i de l´Institut Ramon Llull en les seves gires per l’exterior.

LA COMPANYIA

Thomas Noone, director, coreògraf i ballarí, es va formar a l’escola Rambert de Londres. L’any 2001 va fundar a Barcelona la Thomas Noone Dance, companyia amb la qual ha creat quinze produccions i que és resident al saT! Sant Andreu Teatre des l’any 2005, on Noone organitza també el festival Dansa’t.

Amb la col·laboració de:
EUROPES

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2010-2011

El 30 i el 31 d’octubre de 2010

Més informació

http://www.thomasnoonedance.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x