5, 6 i del 10 al 13 de maig

PEP RAMIS - MAL PELO The Mountain, the Truth & the Paradise

Compra entrada

Compartir

Pep Ramis presenta un solo que neix a partir de la necessitat de construir una ficció molt personal, de posar al dia l’experiència dels darrers treballs i d’investigar sobre els interessos artístics presents. Treballar en solitari als cinquanta anys vol dir també revisitar les eines acumulades de l’ofici de creador escènic. The Mountain, the Truth & the Paradise busca ser un nou punt d’inflexió. L’espiritualitat, la tragèdia de la condició humana -sempre entre els deus i el fang-, la capacitat de continuar imaginant mons possibles… Una mirada particular, amb humor, sobre l’espècie humana i les seves derives.

Ballarí, actor i director escènic, Pep Ramis forma Mal Pelo juntament amb María Muñoz l’any 1989, companyia de dansa que basa el seu treball en una recerca constant de llenguatges i amb la qual han creat nombrosos espectacles que han girat arreu del món i rebut diferents guardons. L’any 2001 impulsen el centre de creació i intercanvi disciplinari L’animal a l’esquena.

Direcció i interpretació Pep Ramis / Codirecció artística María Muñoz / Col·laboració a la direcció Jordi Casanovas / Col·laboracions artístiques Blaï Mateu i Camille Decourtye (Baró d’Evel Cirk Cie)
Coproducció
Mal Pelo, Théâtre de la Ville de Paris, Festival de Tardor de Catalunya Temporada Alta 2017, Agora de la Danse de Montreal-Canadà / Amb la col·laboració Théâtre de l’Archipel Perpinyà, Teatro Español, Mercat de les Flors i L’animal a l’esquena – Centre de Recerca

#MalPelo

Divendres 11 de maig conversa després de la funció amb Pep Ramis, conduïda per Ester Vendrell, a la sala SG

Fitxa completa

Composició i disseny so Fanny Thollot / Col·laboració creació musical A determinar / Disseny il·luminació i coordinació tècnica August Viladomat – Punt de Fuga / Tècnic so Andreu Bramon / Realització vídeo Xavier Pérez / Disseny i confecció vestuari CarmepuigdevalliplantéS / Disseny espai escènic i construcció escenografia Pep Aymerich, Pep Ramis / Producció, promoció i distribució espectacle Mamen Juan-Torres, Eduard Teixidor

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2017-2018

5, 6 i del 10 al 13 de maig

21h (dg 19h)

Sala PB

16€

Més informació

article de Roberto Fratini

web de la cia

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x