del 25 al 27 d'octubre

PEP RAMIS - MAL PELO The Mountain, the Truth & the Paradise (2019-20)

compra entrada

Compartir

Pep Ramis presenta un solo que neix a partir de la necessitat de construir una ficció molt personal, de posar al dia l’experiència dels darrers treballs i d’investigar sobre els interessos artístics presents. Treballar en solitari als 50 anys vol dir també revisitar les eines acumulades de l’ofici de creador escènic. The Mountain, the Truth & the Paradise busca ser un nou punt d’inflexió. L’espiritualitat, la tragèdia de la condició humana -sempre entre els deus i el fang-, la capacitat de continuar imaginant mons possibles… Una mirada particular, amb humor, sobre l’espècie humana i les seves derives.

Ballarí, actor i director escènic, Pep Ramis forma Mal Pelo juntament amb María Muñoz l’any 1989, companyia de dansa que basa el seu treball en una recerca constant de llenguatges i amb la qual han creat nombrosos espectacles que han girat arreu del món i rebut diferents guardons. L’any 2001 impulsen el centre de creació i intercanvi disciplinari L’animal a l’esquena.

Direcció i interpretació Pep Ramis / Codirecció artística María Muñoz / Col·laboració a la direcció Jordi Casanovas / Col·laboracions artístiques Blaï Mateu i Camille Decourtye (Baró d’Evel Cirk Cie)
Coproducció Mal Pelo, Théâtre de la Ville de Paris, Festival de Tardor de Catalunya Temporada Alta 2017, Agora de la Danse de Montreal-Canadà / Amb la col·laboració Théâtre de l’Archipel Perpinyà, Teatro Español, Mercat de les Flors i L’animal a l’esquena – Centre de Recerca

Una Hora Abans: ds 26 d’octubre

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2019-2020

del 25 al 27 d'octubre

20 h (dg 18 h)

Sala PB

16 €

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x