13 de juny

JAMES HOLDEN, amb SÒNIA GÓMEZ & LUCY SUGGATE The Inquisitive middle (dins de SÓNAR 2014)

Compra entrada

Compartir

modul-dance Logo UE

La idea és ballar i moure’s amb la música de James Holden i el seu recent àlbum, The Inheritors, un disc fascinant carregat de sons que es deformen, expandeixen o muden. Premem el play durant una hora i quinze minuts per ballar el disc des de dins cap a fora, de principi a fi, tan simple i tan complex; a priori sembla una gesta impossible, ho és i tenim respecte.

Basant-se en anys d’improvisació i moviment, la ballarina i coreògrafa anglesa Lucy Suggate, en col•laboració amb la directora d’escena, performer i coreògrafa Sònia Gómez, tractaran de donar forma a les textures i les sensacions de les composicions electròniques de James Holden. Esperem veure espurnes que volen.

El mateix Holden actuarà en directe amb les dues artistes, en la que serà la primera interacció entre Suggate, Gómez i el productor anglès sobre un escenari. The Inheritors és l’impactant nou disc de James Holden, que torna a demostrar un cop més que és un mag de l’electrònica, un músic superlatiu capaç d’enriquir el seu discurs introduïnt nous elements (krautrock, ambient, sons còsmics) a la seva paleta sonora, guanyant-se els elogis de la crítica i el públic.

Col•laboració Lucy Suggate, Sònia Gómez
Proposta Sònia Gómez
Intèrpret Lucy Suggate
Música The Inheritors de James Holden
Disseny de llums Cube
Producció executiva Marta Oliveres
Coproducció TNT de Terrassa, Sònia Gómez – Lucy Suggate , MOM/Elvivero
Col•laboració Dance Hallerne, Graner fàbrica de creació, Salmon Festival
Lucy Suggate rep el suport d’Arts Council of England

Creat en el marc del programa Carte Blanche del projecte europeu modul-dance amb el suport del Programa Cultura de la UE

Logo Sònar 2014

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

13 de juny

20:30h

Sala MAC

16€ (preu amb entrada Sònar 12€)

Durada: 75'

Més informació

Web del Sònar

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x