25 – 26 abril 2009

MAL PELO, María Muñoz - Pep Ramis Testimoni De Llops / 2006

Compartir

L’ESPECTACLE

L’espectacle és una invitació a actualitzar el record d’allò viscut: diluir el temps, contenint-lo, i fins i tot els límits que separen, amb els seus records, un cos d’un altre cos. Escoltant-se, els intèrprets van anar treballant sobre la memòria del cos i sobre els seus límits incerts, sobre la memòria del pare o sobre, com fa evident el títol de l’espectacle, la memòria de l’animal que vam ser i que portem dins com una possibilitat que tenim i que enyorem.

LA FITXA ARTISTICA

Direcció i espai escènic Pep Ramis, María Muñoz Creació i interpretació Nicole Balm, Jordi Casanovas, Leo Castro, Enric Fàbregas, María Muñoz, Pep Ramis Ajudant de direccióCristina Cervià Música original Steve Noble

LA COMPANYIA

Mal Pelo compta per segona vegada amb la col·laboració de John Berger, l’escriptor en el qual va inspirar-se per crear Atrás los ojos. En aquest espectacle, Berger va estar present en la creació assistint a assajos i amb correspondència intercanviada amb Muñoz i Ramis. Interpretada també per ambdós directors de la companyia, Testimoni de llops compta amb quatre intèrprets més que han incorporat a la creació la seva experiència i la seva capacitat de percepció.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2008-2009

25 – 26 abril 2009

Més informació

www.malpelo.org

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x