del 4 al 7 de març

ANDRÉS CORCHERO Teresa

Compra la teva entrada

Compartir

Espectacle inclòs dins La Quinzena metropolitana de dansa

La nova creació de Corchero parteix de la mística de dues dones i la seva obra, la religiosa espanyola Santa Teresa de Jesús, amb Vivo sin vivir en mí, i la filòsofa, activista i mística francesa Simone Weil, amb La gravetat i la gràcia. Damunt l’escenari hi trobarem cinc dones, ballarines de diferents edats, estils i procedències, cinc Tereses que treballaran l’aspecte més terrenal de la mística.

Premi Nacional de Dansa de Catalunya 2003, Andrés Corchero té una llarga trajectòria que comprèn des de la seva reconeguda experiència professional amb la dansa butoh fins a la improvisació al costat de músics de renom com ara Joan Saura i Agustí Fernández. A més a més, ha creat nombroses coreografies, moltes de les quals amb la seva companyia Raravis (amb Rosa Muñoz), i ha col·laborat amb un gran nombre d’artistes, tant de dansa com d’altres disciplines. La temporada passada vam poder veure dos solos interpretats per ell mateix, treballs íntims i honestos que van captivar el públic.

Ballarines Ana Pérez García, Anna Pérez Moya, Fàtima Campos, Magdalena Garzón i Donia Sbika / Coreografia Andrés Corchero / Ajudant coreografia Ana Pérez García / Escenografia Miquel Ruiz / Disseny llums Llorenç Parra / Disseny so Damien Bazin / Disseny vestuari per confirmar / Producció i management Fani Benages / Producció executiva Andreu Banús / Fotografia Pep Daudé
Coproducció Mercat de les Flors, Quinzena metropolitana de dansa i Andrés Corchero / Amb la col·laboració L’animal a l’esquena i L’Estruch Fàbrica de Creació

Coproducció Mercat de les Flors

UNA HORA ABANS: DS 6 DE MARÇ

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2020-2021

del 4 al 7 de març

20 h (dg 18 h)

Sala MAC

16 €

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x