RES DE RES Tempo

Compartir

L’ESPECTACLE

Aquest espectacle de gran plasticitat convida al públic a un viatge emocional i sonor on les fronteres entre les diferents arts es confonen. Uns personatges que són a la vegada actors, músics i acròbates, acompanyaran a l’espectador en aquest periple d’una gran càrrega poètica on la veu, el contrabaix i el piano comparteixen protagonisme amb un univers de sons quotidians.

LA FITXA ARTISTICA

Creació, interpretació i direcció Marta Barceló, Albert Bordonada, Biel Jordà i Laia Oliveras Ajudants direcció Lydia Sánchez Joan Manel Vadell

Disseny i construcció escenografia Diego Polognioli Disseny il·luminació i espai sonor Chistopher G. Mitchem

Coproducció Res de Res & En Blanc, Lilit Produccions, Consell de Mallorca, Govern de les Illes Balears i Ministerio de Cultura – INAEM

LA COMPANYIA

Res de Res, companyia que va néixer a Mallorca i que es presenta per primer cop a Barcelona, centra el seu treball en el teatre de creació del gest entès en un sentit ampli i en la integració de tècniques específiques del circ. Tempo és el resultat d’aquesta fusió, un muntatge que, a més a més, s’amplia al camp musical. El joc que permet la música en directe, l’emoció de l’acrobàcia aèria i la teatralitat que creen els personatges són els ingredients d’aquesta darrera obra de Res de Res i reafirma la voluntat d’aquesta companyia de continuar creant un teatre innovador.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2005-2006

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x