3 i 4 de novembre

MARCOS SIMÕES I SARA MANENTE TeleVisions

Compra entrada

Compartir

Pack CONSTEL·LACIÓ JORGE DUTOR I GUILLEM MONT DE PALOL: 35 €
O també a partir de 3 espectacles descompte del 40% (7 € entrada)

Aconsegueix el teu pack aquí!

Simões i Manente conceben aquesta peça com un experiment telepàtic entre públic, actors i receptors. La relació triangular que s’estableix entre els actors, el públic i els receptors genera múltiples lectures i maneres de participar en la dinàmica de l’espectacle. Al final, la peça reflexiona al voltant de diferents qüestions: què és una representació, què provoca, com funcionen el virtuosisme i el fracàs, quines són les nostres expectatives.

Deixem que altres forces entrin en la peça: l’atzar i la comprensió d’un nivell de comunicació diferent del llenguatge. D’aquesta manera apoderem les persones implicades en una col·laboració en la qual tothom es dedica a crear significat.

Concepte Sara Manente & Marcos Simões / Interpretació Sara Manente, Marcos Simões  i alguns convidats del públic / Producció Hiros for Cabra / Amb el suport BUDA (Kortrijk), CAM2 Mostoles (Madrid), Re:commerce, Bains Connective (Brussel·les)

Actualitat

Itinerari

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

3 i 4 de novembre

18h

Sala PB

12€

Durada: 60'

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x