27 i 28 febrer i 1 març 2009

ARACALADANZA Tac Tac

Compartir

L’ESPECTACLE

Tac-Tac neix de la força creativa i la sensible intuïció d’Enrique Cabrera, ànima i director d’Aracaladanza, amb el repte d’oferir aquest espectacle de dansa a un públic selecte: els bebés. Després de bussejar en les seves realitats, el desenvolupament sensorial, en l’estimulació, en l’impacte del color i els materials, en el ritme, la música i el moviment, la companyia ha conjugat amb gran coherència creació i percepció en un espectacle tendre i alegre. Dansa i moviment, música, llums, espai, escenografia, vestuari, ritme, objectes, són elements en els que s’ha intervingut pedagògicament per dotar a la creació d’una ajustada adequació al públic. Un esforç obligat per tal d’aproximar la percepció a la mirada infantil.

LA FITXA ARTISTICA

Coreografia Aracaladanza Intèrprets Carolina Arija Gallardo, Jimena Trueba, Noelia Pérez Gil, Raquel de la Plaza, Olga Lladó Valls Música original Mariano Lozano P. Ramos Escenografia i vestuari Elisa Sanz Disseny d’il·luminació Pedro Yagüe Assessora pedagògica Blanca R. Sanz Assistent de direcció Carolina Arija Gallardo Realització de vestuari Petra Porter Realització d’escenografia Proescen Producció Nines Mayo Activitats Culturals per a nenes i nens Alberto Muyo Producció general i premsa Javier Torres Ochandiano Idea i direcció Enrique Cabrera

 

Venda d’entrades a través del 902 10 12 12, i a les Taquilles del Mercat de les Flors (1 hora abans de l’inici de l’espectacle) i del Palau de la Virreina (de dilluns a diumenge, de 10h a 20h) Sessions per a escoles: 27 de febrer i 2 de març a les 10:30h i 11:30h. Nivell recomanat: Escola bressol i educació infantil. Preu 5€ (mestres i tutors gratuït)

Sessions per a públic: 28 de febrer i 1 de març a les 11h i a les 12h Edat recomanada: 0-3 anys. Preu 8€ (espectacle gratuït fins els 3 anys) Espectacle per a infants de 0 a 3 anys acompanyats d’un adult

www.aracaladanza.com

LA COMPANYIA

La companyia Aracaladanza i el seu director Enrique Cabrera han desenvolupat al llarg dels anys un imaginatiu món on la dansa es converteix en el vehicle per apropar la màgia i la fantasia a diversos tipus de públics. Els seus treballs l’han convertit en un referent tant a nivell nacional com internacional. Al Regne Unit, per exemple, la companyia manté una estreta col·laboració amb diferents centres de creació. A l’estat espanyol els seus treballs han comptat amb l’aprovació unànime per part de la crítica, la fascinació del públic i els múltiples guardons aconseguits al llarg dels seus 12 anys d’existència amb espectacles com ¡Nada…Nada!,Maletas o Pequeños paraísosamb el que ha aconseguit tres premis Max 2008 (Millor espectacle infantil, Millor vestuari i Millor Escenografia).

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2008-2009

27 i 28 febrer i 1 març 2009

Més informació

www.aracaladanza.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x