12 i 13 de novembre de 2011

Fearghus Ó Conchúir Tabernacle

Compra entrada

Compartir

Com el catolicisme està als cossos dels ciutadans europeus

L’ESPECTACLE

Acabat d’estrenar al Dublin Dance Festival i havent triomfat ja a The Kilkenny Arts Festival,Tabernacle, de Fearghus Ó Conchúir, posa l’Església catòlica irlandesa en el punt de mira:  n’estudia l’autoritat, el control i la influència en  la cerca individual d’una vida amb sentit.  Una nova peça de dansa fascinant, amb contribucions del cantant i compositor Iarla  Ó Lionáird, l’artista visual Sarah Browne i un  quintet d’experimentats ballarins. Tabernacle examina amb cura i dinamisme, i també a consciència, els canvis en les actituds vers la religió en un país que durant molt de temps ha definit la seva identitat precisament a partir de la religió.

Tabernacle ha estat desenvolupada com a part del modul-dance a The Place de Londres i a Arts Station de Poznan

FITXA ARTÍSTICA

Direcció i coreografia Fearghus Ó Conchúir
Intèrprets Mikel Aristegui, Elena Giannotti, Stéphane Hisler, Bernadette Iglich, Matthew Morris
Il·luminació Sinéad Wallace
Muntatge visual Sarah Browne
Compositor Iarla Ó Lionáird
Director producció Kevin Smith
Crèdits imatge Pari Naderi

Producció Fearghus Ó Conchúir en associació amb el Project Arts Centre
Amb el suport del Programa Cultura de la Unió Europea, Arts Council, Dance Ireland, projecte modul-dance, fons de la iniciativa per a la coproducció del Dublin Dance Festival 2011, Culture Ireland i Dublin City Council

L’ARTISTA

Fearghus és un dels principals coreògrafs independents d’Irlanda. Els seus darrers treballs estudien la relació entre cossos i edificis en el context de la regeneració urbana, sent aquesta la seva principal preocupació artística. Tabernacle continua la recerca que va començar amb Mo Mhórchoir Féin – A Prayer, un encàrrec per a l’RTÉ Dance on the Box 2010.

Amb la col·laboració de:
Modul-Dance Culture IrelandDance Ireland Project Arts CentreArts Council Dublin Dance Festival

Actualitat

Itinerari

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2011-2012

12 i 13 de novembre de 2011

21h (dg, 19h)

Sala MAC

12€ – 10€ (tarifa E)

Més informació

web de la companyia

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x